Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- LG LCD és LED TV-k
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edem777
csendes tag
Üdv!
A probléma a következő: Adott egy PQI U273 8GB pendrive első pár alkalommal tökéletesen működött (laptop-on használom) ,aztán egy formázást követően (fat32) szomorúan konstatáltam, hogy nem világít a led rajta , nem látom az eszközök között.
egy kép a hibáról:
Rádugom a laptopra....rendszerhang megvan érzékeli a gép....hirtelen ezután jön a leválasztást jelző rendszerhang.....majd az eszközkezelőben meg is van a hiba sárga felkiáltójellel ugye....eszközillesztő szoftver miatt kiabál, de nem értem miért....
Már mindent megpróbáltam amit lehet, eltávolítani....majd manuálisan ill. automatikusan újrafelismertetni...de semmi. PQI honlapján van egy Dr.UFD nevezetű szoftver ami elvileg javító funkciókat lát el, de azzal se jutottam előrébb.
A történethez hozzátartozik, hogy a pendrive jó és tökéletesen működik az asztali gépen amin XP SP3 van. (bár a sebessége elég gyenge...5-6 Mb/s, írás és olvasás egyaránt, ez kevés nekem nagyon és nem tudom mi lehet az oka)
Ha valakinek van valami megoldása erre ossza meg, mert már az agyvérzés kerülget :S
Előre is kösz!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingston DDR3 ramok 4GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest