- Növelhetik VGA-nk túlélési esélyeit az ASRock tápjai
- Az In Win "lopakodó akváriuma" nem panaszkodhat a szellőzésére
- Máris kezeli a nem induló Socket AM5-ös alaplapjainak ügyét az ASRock
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- A beérkező kérésekre figyelve frissítette North szériáját a Fractal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edem777
csendes tag
Üdv!
A probléma a következő: Adott egy PQI U273 8GB pendrive első pár alkalommal tökéletesen működött (laptop-on használom) ,aztán egy formázást követően (fat32) szomorúan konstatáltam, hogy nem világít a led rajta , nem látom az eszközök között.
egy kép a hibáról:
Rádugom a laptopra....rendszerhang megvan érzékeli a gép....hirtelen ezután jön a leválasztást jelző rendszerhang.....majd az eszközkezelőben meg is van a hiba sárga felkiáltójellel ugye....eszközillesztő szoftver miatt kiabál, de nem értem miért....
Már mindent megpróbáltam amit lehet, eltávolítani....majd manuálisan ill. automatikusan újrafelismertetni...de semmi. PQI honlapján van egy Dr.UFD nevezetű szoftver ami elvileg javító funkciókat lát el, de azzal se jutottam előrébb.
A történethez hozzátartozik, hogy a pendrive jó és tökéletesen működik az asztali gépen amin XP SP3 van. (bár a sebessége elég gyenge...5-6 Mb/s, írás és olvasás egyaránt, ez kevés nekem nagyon és nem tudom mi lehet az oka)
Ha valakinek van valami megoldása erre ossza meg, mert már az agyvérzés kerülget :S
Előre is kösz!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF brand számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD UHD630 250W WIN11
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs