Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Androidos fejegységek
- Androidos tablet topic
- Gigantikus átalakulásra készül a Vulkan API
- 3D nyomtatás
- Bluetooth hangszórók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni!
Ma kaptam 2db pendrive-ot is melóban, amiről dolgoznom kellet volna, és azt mondja az eddig tök egészségesnek tartott gépem(Hp probook 6460b)/Oprendszerem(win7_64bit legal) hogy nem találja hozzájuk az illesztőprogramot

Soha nem találkoztam még efféle problémával, azt sem tudom merre induljak,,,eszközkezelőben próbáltam az illesztőprogram frissítést,,,gépet újraindítottam,,,másik usb portot is próbáltam,,,semmi eredmény...
Az én saját régebbi sandisk pendriveomat amit eddig is használtam a géppel, azt látja,és tökéletesen működik,,,de uj pendrivehoz nem tud illesztőprogramot leszedni/telepíteni...
Az egyik pendrive valami kcsg törpillás gumib@sz volt,,,gondoltam biztos valami gagyi szar,,,

De amikor már a Kingston DataTraveler 100G3-at sem volt hajlandó telepíteni(az eszközkezelőben név szerint felismeri, de a lemezkezelőben pld driver hiányában nem látni) akkor már elkezdtem "túlórázni" a dolgon,,de nem jutottam előrébb
MInden segítségért hálás lennék..
Köszönettel
Új hozzászólás Aktív témák
- Hivatalosan is továbbmegy az EU-nál a Stop Killing Games kezdeményezés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Óvodások homokozója
- sh4d0w: Nyitlocker
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Androidos fejegységek
- További aktív témák...
- Corsair MP600 PRO XT 2TB Heatsink NVMe PCIe Gen. 4
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagari! -
- Western Digital Purple 3.5 4TB SATA3 (WD43PURZ) új
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar
- Samsung Galaxy Xcover Pro / 4/64GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB LIAN LI LANCOOL 217 Wood 750W
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung C27F396FHR 27 VA FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest