Hirdetés
- Mostantól több képkockát generálhat az új Arc meghajtó
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Pendrive probléma
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nyomtató topik
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni!
Ma kaptam 2db pendrive-ot is melóban, amiről dolgoznom kellet volna, és azt mondja az eddig tök egészségesnek tartott gépem(Hp probook 6460b)/Oprendszerem(win7_64bit legal) hogy nem találja hozzájuk az illesztőprogramot

Soha nem találkoztam még efféle problémával, azt sem tudom merre induljak,,,eszközkezelőben próbáltam az illesztőprogram frissítést,,,gépet újraindítottam,,,másik usb portot is próbáltam,,,semmi eredmény...
Az én saját régebbi sandisk pendriveomat amit eddig is használtam a géppel, azt látja,és tökéletesen működik,,,de uj pendrivehoz nem tud illesztőprogramot leszedni/telepíteni...
Az egyik pendrive valami kcsg törpillás gumib@sz volt,,,gondoltam biztos valami gagyi szar,,,

De amikor már a Kingston DataTraveler 100G3-at sem volt hajlandó telepíteni(az eszközkezelőben név szerint felismeri, de a lemezkezelőben pld driver hiányában nem látni) akkor már elkezdtem "túlórázni" a dolgon,,de nem jutottam előrébb
MInden segítségért hálás lennék..
Köszönettel
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 5G (2024) / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4438
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest