Hirdetés
Aktív témák
-
Agyzuzo
addikt
A PenDrive könnyen tönkre tud menni. Mondjuk nem pont így. Nekem 2-szer is tiszta bad sector lett...
-
PonPon
senior tag
De akkor tuti szar már?
-
Ploszi
senior tag
ez itt Murphy törvénye kérem szépen, ami nem romolhat el, az is elromlik :DDD
-
PonPon
senior tag
Hogy tud ez tönkremenni semmi mozgó alaktrész nincs benne?!
-
PonPon
senior tag
Aha, látszik minden és a Pendrive helyén ''Ismeretlen Eszköz'' és a tulajdonságokba azt irja hogy: Nincs illesztőprogram telepítve az eszközhöz.
-
okiDoki
aktív tag
Akkor valószínűleg még garis. Szvsz XP-s driver nincs is ezekhez.
-
PonPon
senior tag
Egyszer ment is igy amikor elöször beraktam, uttána már ''ismeretlen ezköz'' lett valahogy:(
-
Agyzuzo
addikt
Ahhoz nemkő' driver. Beteszed és elvileg rögtön megjelenik egy ''Eltávolítható lemez'' nevű drive. Nálam legalábbis. Csak ME előtti Win-ekre kell driver.
-
PonPon
senior tag
Az a problémám hogy kaptam egy PenDrive-ot, nem valami menő, Metros géphez volt ''NETROPOL'' márkáju és nem ismeri fel az XP. Honnan tudnák valmi drivert letölteni hozzá? Thanks. :O
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- PNY GeForce RTX 5060 Ti 16GB EPIC-X RGB Overclocked, Triple Fan
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 2 év garancia ajándék tok
- szinte új 13 hüvelykes MacBook Air M4 512GB SSD midnight éjfekete Apple 3 év garancia
- új aktiválatlan Apple Watch SE 3 GPS 40mm csillagfény alumíniumtok Apple 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED - Intel Ultra 5 226V - 16GB - 512GB - Win11 -3 év gari - HUN - PEN
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Xbox One S All Digital 1 TB egy kontrollerrel
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest