- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPad topik
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali fotós kérdések órája
-
PROHARDVER!
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
IO.sys
őstag
A humán tőkével kapcsolatban az a tapasztalatom, és ezt több nagy cégnél láttam és éreztem is a bőrömön többször, hogy bizonyos szakértelem és bizonyos iq felett az ember nemkívánatos, mert az olyan már ért összefüggéseket. Nem kakát dobálok, ez a valóság. Jártam a munkaügyi felügyelőségnél az üldöztetések miatt, amikor elkergettek két önkormányzati cégnél 50+ dolgozót, mert régebben dolhoztak ott, mint 2 év (tehát nyilván ők téglák), és amikor mondtam a néninek ezeket, nem tudott semmiről, pedig nagy volt a por, és megemlítettem az Attilát, erre ő magára húzta kicsit a plédet, amiben melegedett és nem szólt semmit. Hát ott lepergett gyorsan a fenekemről a maradék tojáshéj. Szóval sokkal nagyobb a baj, mint a buszmegállóban a napvitorlával mi van.
-
Bird
addikt
Valóban a lyukak tömködése zajlik gőzerővel. Viszont ez a közösség érdekeit figyelembe véve ez biztosan nem vezet sehova sem. Amit Duli is írt, ez a délvidék politikai értelemben a naprendszer Plútója, én is emlékszem arra, amikor a Rátgéber Akadémia átadásán a meghívott személy már nem volt hajlandó találkozni a Pávával sem. Azon a napon egyébként elérhetetlen volt még a legbelső- helyi köröknek is. Egyes források szerint ez a pillanat volt az utolsó szög a koporsóba. Szerintem pedig az amikor a vízilabdás értékelhető kampány nélkül "próbált" kényszerből (sicc) nyerni. De emlékezhetünk még a csokitolvajokra (igaz akkor jóval kisebb léptékben), vagy akár ott a nem semmi volvogate és a többi sz@r. Sajnálom a várost, mert nem ezt érdemli!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- LEÁRAZVA Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/512 NVIDIA T1200 4GB FHD
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- ÚJ GAMER PC, INGYEN POSTA R5/RTX4060/32GB RAM/1TB SSD
- OnePlus Open 512GB / 16GB RAM Tökéletes állapot
- Samsung Odyssey G4 S25BG400EU IPS Monitor! 25" fHD / 240Hz / 1ms / G-Sync /
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 05.03
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest