- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- M9702 media player - kinai Oppo UDP-203 klon
-
PROHARDVER!
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
"(A linked csak egy üres lapot nyit.)"
A google segít rögtön, ő rabszolga
Hogyan vásároljunk személyesen 1x1
Egyébként nekem van némi tapasztalatom a területen, bár nem kereskedelemben, hanem ügyfelekkel való munkáim során... néha (sokszor) hajmeresztő dolgok és emberek vannak, aki itt nem foglalkozik ilyesmivel (idegen emberekhez járni nap, mint nap), annak erről alig lehet fogalma. Annyiban igaza van Dluinetnek, hogy amikor már egy ügyfél eljut odáig, hogy kisujjad után a karod is kellene neki (a semmiért), közben meg 1000 helyen várnak, akkor azért kérdéses, hogy megéri e. Normális emberrel el van az ember és segít, na de vannak olyan szituációk, hogy... na, hagyjuk
Aki innen ismer, tudja, hogy nyugodt természetű és (remélem) segítőkész vagyok, de sokszor már nekem is elfogy a cérnám
Dluinet említett bekezdése amúgy a legtalálóbb és igaz. Sokan főleg azt nem értik meg, hogy pl. eljutni hozzájuk, az is idő. Akár oda vissza 1 óra. Az nekem 1 óra munkaidő és óradíj lenne, ha nem kellene kimenni. És ezen szoktak leakadni, hogy miért annyi az annyi. Meg amikor készen van a meló, és nekiáll beszélgetni és nehezen lehet elszakadni. Az már szintén nekem munkaidőből, illetve másik ügyfél idejéből megy el.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/512 FHD+ Intel Iris Xe
- ÚJ DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-12700H 16GB/512 3050Ti Touch UHD+ /1,5 MILLIÓ/
- ÚJ DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-12700H 16GB/512 NVIDIA RTX 3050Ti /1 MILLIÓ/
- Több típusú 1155 foglalatú alaplap, processzorral kedvező áron!
- ASUS TUF Gaming Laptop GTX1660Ti
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GT710 passzív videokártya
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest