-
PROHARDVER!
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
válasz
yerico #51523 üzenetére
Biztos? Szerintem nem véletlenül van az adásvételin a tulajdonjog átruházásnál még óra perc is. Én legalábbis úgy tudom, hogy épp ezért van, hogy onnantól kezdve már az ő bulija. Persze, ha nincs átíratva, hozzám jön a csekk, de az adásvételin meg rajta van, hogy már nem az enyém. Ugyanígy, ha én az eladás napján, az adásvételi szerződés keltezett napján délelőtt még okoztam valamit (és mondjuk déltől már az övé), azt még én fizetem be. Ezért van rajta óra perc is. De persze nem tudom, hogyan megy ez a valóságban.
-
yerico
senior tag
válasz
yerico #51523 üzenetére
Helyesbítek, nem ő fogja elméletileg becsengetni, de lehet minden egyes bírság után beslattyogni a hivatalba, kezedben az adásvételivel, és magyarázkodni, kifizetni a bírságot, stb. Nem éri meg. Persze lehet az is, hogy a tulaj lejelenti, ennek ellenére még évekig kapja majd a bírságokat, mert valahol valamelyik közszolga elkúrta a dolgát, és nem jól írta át. Szomszédom havonta kapta a volt kocsija után a bírságokat, persze mindig elintézi, hogy ne neki kelljen, de minden egyes alkalommal be kellett menni az önkormányzathoz miatta.
Átírás díjánál a köbcentikénti adó, azaz most már teljesítményalapú adó az függ a kocsi életkorától. 9 éves kocsi 1300 köbcentivel februárban kb. 55E-be fájt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Opera böngésző
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nintendo Switch 2
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- HP Elitebook 745 G3 érintőképernyős laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD)
- RTX 4090 / RTX 3090 videokartya hütő ventivel olcson! Dobozzal!
- Thinkpad T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Win11)
- Eladó Samsung Odessey G6 S27DG600SU Monitor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest