Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
lencsi26
csendes tag
Sziasztok!
Én tegnap vettem egy stereot,de nekem sem jó az illesztő! 2 órát cseszekedtem vele,beidegesedtem felraktam az 5.5. Most a dvd driverem is elszállt
Remélem azt sikerült visszatenni. Robcsek az 5.8 Neked felment? Asszem miután leszedtem az 5.9 et nekem is kért előbbi verziót. Mondjuk már késő volt és miután elszállt dvd iro ,nem próbálkoztam,de ma mindenképp megpróbálom. De azért nagy szemétség,hogy adnak hozzá egy drivert és nem jó!!! Miért van ez?
üdv
lencsi
Aktív témák
Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óra topik
- Gyúrósok ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- 27% - iiyama G-MASTER G2470HSU-B6 IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4589
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Remélem azt sikerült visszatenni. Robcsek az 5.8 Neked felment? Asszem miután leszedtem az 5.9 et nekem is kért előbbi verziót. Mondjuk már késő volt és miután elszállt dvd iro ,nem próbálkoztam,de ma mindenképp megpróbálom. De azért nagy szemétség,hogy adnak hozzá egy drivert és nem jó!!! Miért van ez?