Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
robogo81
senior tag
válasz
Ateszzero #155 üzenetére
A youtubon láttam működő Ar-t,de én sem tudtam a Veronika-x-t működésre bírni vele,a memória kártyát leformázza, vagy semmit se csinál.
A régebbi (0.6)verzióban még volt cheat finder,amivel lehetett keresni a változókat,amivel lehetett végtelen lőszert,vagy pénzt csinálni,vagy szintet állítani,vagy bármit amit meg lehetett keresni.
A mostanikban nincsen ilyen,de a Cheat Engine nevü programmal hasonlóan lehet csalni,csak érteni kell egy kicsit hozzá.
Vagy próbáld ki a Codebreakert,hátha megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ASUS routerek
- Politika
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- EAFC 25
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Eladó egyedi építésű Marvel-Xmen Avangers Arcade Játékgép, Zenegép és virtual flipper egyben
- Steam Deck 512 GB AKÁR JÁTÉKOKKAL IS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest