Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- TCL LCD és LED TV-k
- Önvédelmi fegyvernek is elmenne a Keychron analóg billentyűzete
- Milyen processzort vegyek?
- Apple asztali gépek
- Mini-ITX
- RAM topik
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Aktív témák
-
Tiggr
tag
3.000 Ft!?
Én úgy tudtam, hogy olyan 800 körül meg lehet úszni! Amikor Netről utánvéttel üres DVD-ket rendelek, akkor jóval nagyobb, nehezebb csomag (kb. 5 kg) kerül olyan 1500-ba, az érték nagyjából ugyanennyi! Ha van kedved és időd, érdeklődd meg, mi a pálya valójában! Nagyjából egy ezresig nekem rendben van! Viszont ha Neked nem probléma beugrani Sopronba, akkor a jövő szombat nekem kitűnő lenne! -
Tiggr
tag
Nem mondod, hogy Sopronban voltál!?
Na mindegy! Nem jössz erre valamikor megint?
Azt hiszem, jobb lesz, ha elküldöd utánvéttel! Belegondoltam, lenne pár ember, akit szeptembertől meg tudnék bízni az üggyel, szívesen meg is csinálná, de azért akkor is: érte menni, valahogy egyeztetni (rajtam keresztül), hogy ki, hol, miért, meddig... Akkor inkább kifizetem a postaköltséget is! E-mailben küldöm a címem! -
Aktív témák
- Vicces videók
- Trollok komolyan
- November 24-én jön a Honor 500, itt az első kép róla
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Xbox Series X|S
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Apple iPhone 12 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem nagyon megy rá levegő, de lassan 18 órája egyfolytában megy, igaz nem terhelem le nagyon! A napokban majd futtatok rajta 3Dmarkot pár órát! Ha fagyizik, akkor hűtéscsere lesz!
További jó üzletelgetést!
Én úgy tudtam, hogy olyan 800 körül meg lehet úszni! Amikor Netről utánvéttel üres DVD-ket rendelek, akkor jóval nagyobb, nehezebb csomag (kb. 5 kg) kerül olyan 1500-ba, az érték nagyjából ugyanennyi! Ha van kedved és időd, érdeklődd meg, mi a pálya valójában! Nagyjából egy ezresig nekem rendben van! Viszont ha Neked nem probléma beugrani Sopronba, akkor a jövő szombat nekem kitűnő lenne!
Na mindegy! Nem jössz erre valamikor megint?
Én soproni vagyok! Két megoldás jutott eszembe: az egyik, hogy elküldöd utánvéttel, a másik meg, hogy megvárjuk, amíg elkezdődik a suli, és egy barátomat küldeném érte... Megfelel neked valamelyik? Vagy van jobb ötleted?