- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Amazon Kindle
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SONY LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Vezetékes FEJhallgatók
Aktív témák
-
Virág et.
senior tag
Az R9250 még eladó...
-
Dufresne
addikt
nyugotan pofátlankodjon mindenki, aki akar
egyenlőre nekem tárgytalan a beszerzés pénzügyi okokból
szóval tessék csak. -
Virág et.
senior tag
-
Virág et.
senior tag
Kicsit felhozom
-
Virág et.
senior tag
Akkor ide is beírom:
nekem van egy Radeon 9250 PCI, ha jól emlékszem GeCube 128MB-os low-profile:
Bővebben: Bővebben: link
Csak a kártya + driver CD van meg.
Várom a jobbnál-jobb ajánlatokat -
petyahome
csendes tag
A topic nyitóját kérdem, hogy ha neki sikerült az üzlet, akkor bepofátlankodhatok-é?
Engem is érdekelne egy PCI vga kártya. -
Tiggr
tag
3.000 Ft!?
Én úgy tudtam, hogy olyan 800 körül meg lehet úszni! Amikor Netről utánvéttel üres DVD-ket rendelek, akkor jóval nagyobb, nehezebb csomag (kb. 5 kg) kerül olyan 1500-ba, az érték nagyjából ugyanennyi! Ha van kedved és időd, érdeklődd meg, mi a pálya valójában! Nagyjából egy ezresig nekem rendben van! Viszont ha Neked nem probléma beugrani Sopronba, akkor a jövő szombat nekem kitűnő lenne!
-
Tiggr
tag
lenox, megkaptad az e-mailemet?
-
Tiggr
tag
Nem mondod, hogy Sopronban voltál!?
Na mindegy! Nem jössz erre valamikor megint?
Azt hiszem, jobb lesz, ha elküldöd utánvéttel! Belegondoltam, lenne pár ember, akit szeptembertől meg tudnék bízni az üggyel, szívesen meg is csinálná, de azért akkor is: érte menni, valahogy egyeztetni (rajtam keresztül), hogy ki, hol, miért, meddig... Akkor inkább kifizetem a postaköltséget is! E-mailben küldöm a címem!
-
-
lenox
veterán
Csa!
Hogy irigykedhessetek nekem a kovetkezo PCI-s kartyaim vannak:
9200 128 bit 256 MB
9100 128 bit 128 MB
5600 128 bit 256 MB
5700 64 bit 128 MB
A 9200 nem elado, azt hasznalom, mert az termeli a legkevesebb hot. A 9100 elado, ha erdekel benneteket (15k az ara). Ha sokat akartok fizetni valamilyen okbol, akkor esetleg meggyozheto vagyok az nvidia karikkal kapcsolatban is, bar nem tudom, ki mennyire gondolja ezt komolyan...
Itt van roluk teszt (5600 a legujabb, arrol nincs, logikus modon az lett a leggyorsabb)
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Tiggr
tag
Úgy látom, valaki nem nyugszik bele, hogy nem PCI-Express, hanem PCI buszról van szó!
Bocs, hogy belepiszkálok a topicba, de engem is érdekelne egy ilyen kártya! Voodoo-kat felejtsük el, de Radeon 7000-szerűség érdekel, 32, vagy 64MB is OK. Van ezeken venti, vagy passzívak? Mennyiért adnátok? Ha jól láttam, ketten is ajánlgattak ilyen kártyát! Akkor talán nekem is jutna egy! Nem akarom, hogy más kaparja ki a gesztenyét és én vigyem el, szóval ha van egy második kari, az engem érdekelne! Köszi!
De ha van ilyenben 9200, az még jobb!
[Szerkesztve] -
Mikádó
senior tag
Sapphire Ati PCI-E Radeon X300 128MB DDR TV/DVI (LITE)
Nekem egy ilyen karim van rajtam keresztül még 1év 11 hónap gari van rá alig 1 hónapos mindennel együtt dobozában 12 K -
Dufresne
addikt
UP
-
Dufresne
addikt
Na szóval akkor augusztus második felében várhatóan aktuális lenne ez a közbeszerzési pályázat, amire eddig a két 7000-es 7k-s ati ajánlatot kaptam, de még várok többre is, csak gyűljenek a választási lehetőségek
köszi -
-
sirdani
tag
A voodoo 2? Minden olyan játékot ami támogatja a 3dfx! Na jó azért a gta3 - ról ne álmodozz mert az 100 hogy nem megy. de én úgy tudom hogy az gyorsítókártya vagyis rákötöd a beépített szarodra és úgy megy vagy mi... De nekem egy s3 trio-val volt összekötve és úgy ment.
-
Dufresne
addikt
Mit bír amúgy az a voodoo2? Xp alatt próbáltad? gondolom felismeri egyből az Xp...
-
Dufresne
addikt
Van itthon egy harmadik szülőknek fenntartva, valami 100éves compaq rendszer 533as cerkával 256sdramal és az integrált vga igencsak lehúzza a rendszertmemóriát, kcist döcög Xp
-
Dufresne
addikt
Egyéb? Nem ragaszkodom ám feltétlenül a 32mb alsó határhoz
Csak azért ne legyen már több, mint egy Ti200 használtan -
ManY
senior tag
újonc (kb 2 hete PH ezik)
megmondta neked (aki több éve ph zik) !!!! hogy itt nem fogsz találni
ezt úgy szeretemBence vagy kivagy
itt akármit találsz csak idő kérdése -
Dufresne
addikt
Annyira azért nem sürgős a dolog, elmegy a gép így is
Majd lehet megfontolom 7000-es radeonokat.
-
Dufresne
addikt
Igen látta, hogy áraik kicsit mások, de azért csak ne legyen már drágább, mint egy Ti200 itt a PH!-n
-
törölt tag
radeon 7000 64mb his.
7k és viheted, uj /2orát ment/ -
x.geo
aktív tag
volt ati 9200 128mb pci (br 12k-ért) de azt már...
-
x.geo
aktív tag
5500+áfa az egyik nagykerben saphire ati 7000 32MB PCI, ha kell elhozom
-
Bence13
csendes tag
figyelj az az igasság hogy nagyon nem fogsz találni !
de próbálkozni leht ezért ::::::::::::..UP-ot Néked -
Dufresne
addikt
Gyreünk-gyerünk csak porosodik otthon valami nektek...
-
Dufresne
addikt
Ajánlatokat várok
Esetleg cserébe egy ilyet vlakinekBővebben: link
-
Dufresne
addikt
Maybe now
-
Dufresne
addikt
Na szóval egy compaq gépbe kéne, amin integrált intel szar van egy 533 cerka kíséretében. Nem bánnám, ha mondjuk 32MB-os lenne és olcsó
Ajánlatokat várom szeretettel
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10
- Egyre jobban hisz az AI-képes szemüvegekben a Meta
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- EA Sports WRC '23
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Futás, futópályák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Garancia! GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3070 / B550 / 32GB 3200MHz /1Tb + 512Gb NVMe / 600w!
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest