- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
robee24
tag
A Matrox kártyákról ilyen téren jókat hallottam!
Pl: Matrox Millenium, Matrox MIstique ezek sztem király kártyák, csak nehézkes őket beszerezni mostmár. -
-
L3zl13
nagyúr
Tőlem... :))
Állítólag támogatja az OpenGL-t. Ha jól tudom ez majdnem ugyanaz mint a GLoria volt (ugyanaza a drivercsomag van hozzá) és annak meg gondolom nem véletlenül GLoria a neve.
Mondjuk én soha nem használtam. De az Elsa elég jó nevű cég volt akkoriban mikor ez a kártya futott. -
L3zl13
nagyúr
Gondolom nem OpenGL1.4 támpgatás kell feltétlenül a 166-os gépedre.
Van egy Elsa winner 2000 kareszom. Ha érdekel, megegyezhetünk... -
HiperG
addikt
Nem hittem, hogy valaha is ajánlani fogom (:DDD) de FX5200-ból van PCI-os változat
-
goph-R
csendes tag
Ja igen. Honnan tudom leszedni az opengl32.dll módosított változatát? És mennyibe kerül most egy VoodooII-es?
-
goph-R
csendes tag
Huhh. Azt hiszem most nagyon megingattatok :DDD
Ahogy elnézem a válaszokat, vennem kéne egy VoodooII-es karit és megszerezni a módosított opengl32.dll-t, vagy venni egy PII-est és szerezni hozzá egy AGP-s (normális) videókarit.
Mivel januárban kapok fizetést (remélem :t), így addig eldönthetem. Egyébként mennyibe kerülne egy PII-s konfig (alaplap, proci, videokari, ram) ? -
-
Friss tapasztalatok alapján mondom, hogy a Voodoo2 OpenGL alatti működésre képes akár WinXP alatt is, még újabb játékokkal is. Azt nem tudom, hogy fejleszteni hogyan lehet alatta...
Mindenesetre én valamilyen újabb PCI buszos nVidia kártyát javasolnék (inkább G2 MX-től felfelé). -
rzoli
senior tag
Radeon7000 kapható PCI-os kivitelben, bár nem tudom, mennyire tudja azt, amire szükséged van.
-
Pötyi
őstag
Ehez vegyél ocsóér' egy Voodoo1 vagy Voodoo2 társkártyát és kész!
-
goph-R
csendes tag
Hali!
Van nékem egy P166-osom, amiben egy integrált videokari található. 2MB-os. Az a helyzet, hogy az OpenGL programozását most kezdeném el, de a mostani videokarim nem képes OpenGL-re. Keresek egy PCI-os OpenGL-re képes videókártyát. A kérdésem: melyik videokari képes erre, olyan amelyik még jó a gépembe (ACER irodai gép, ACERBIOS V2, 16MB RAM, 2GB vinyó, 52xLG CDROM), a másik pedig, hogy ezért mennyit kérhetek el.
Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Linux kezdőknek
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest