- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen videókártyát?
- Kompakt vízhűtés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- E-book olvasók
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Aktív témák
-
robee24
tag
A Matrox kártyákról ilyen téren jókat hallottam!
Pl: Matrox Millenium, Matrox MIstique ezek sztem király kártyák, csak nehézkes őket beszerezni mostmár. -
-
L3zl13
nagyúr
Tőlem... :))
Állítólag támogatja az OpenGL-t. Ha jól tudom ez majdnem ugyanaz mint a GLoria volt (ugyanaza a drivercsomag van hozzá) és annak meg gondolom nem véletlenül GLoria a neve.
Mondjuk én soha nem használtam. De az Elsa elég jó nevű cég volt akkoriban mikor ez a kártya futott. -
L3zl13
nagyúr
Gondolom nem OpenGL1.4 támpgatás kell feltétlenül a 166-os gépedre.
Van egy Elsa winner 2000 kareszom. Ha érdekel, megegyezhetünk... -
HiperG
addikt
Nem hittem, hogy valaha is ajánlani fogom (:DDD) de FX5200-ból van PCI-os változat
-
goph-R
csendes tag
Ja igen. Honnan tudom leszedni az opengl32.dll módosított változatát? És mennyibe kerül most egy VoodooII-es?
-
goph-R
csendes tag
Huhh. Azt hiszem most nagyon megingattatok :DDD
Ahogy elnézem a válaszokat, vennem kéne egy VoodooII-es karit és megszerezni a módosított opengl32.dll-t, vagy venni egy PII-est és szerezni hozzá egy AGP-s (normális) videókarit.
Mivel januárban kapok fizetést (remélem :t), így addig eldönthetem. Egyébként mennyibe kerülne egy PII-s konfig (alaplap, proci, videokari, ram) ? -
-
Friss tapasztalatok alapján mondom, hogy a Voodoo2 OpenGL alatti működésre képes akár WinXP alatt is, még újabb játékokkal is. Azt nem tudom, hogy fejleszteni hogyan lehet alatta...
Mindenesetre én valamilyen újabb PCI buszos nVidia kártyát javasolnék (inkább G2 MX-től felfelé). -
rzoli
senior tag
Radeon7000 kapható PCI-os kivitelben, bár nem tudom, mennyire tudja azt, amire szükséged van.
-
Pötyi
őstag
Ehez vegyél ocsóér' egy Voodoo1 vagy Voodoo2 társkártyát és kész!
-
goph-R
csendes tag
Hali!
Van nékem egy P166-osom, amiben egy integrált videokari található. 2MB-os. Az a helyzet, hogy az OpenGL programozását most kezdeném el, de a mostani videokarim nem képes OpenGL-re. Keresek egy PCI-os OpenGL-re képes videókártyát. A kérdésem: melyik videokari képes erre, olyan amelyik még jó a gépembe (ACER irodai gép, ACERBIOS V2, 16MB RAM, 2GB vinyó, 52xLG CDROM), a másik pedig, hogy ezért mennyit kérhetek el.
Aktív témák
Hirdetés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen videókártyát?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kompakt vízhűtés
- Kuponkunyeráló
- Renault, Dacia topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest