Új hozzászólás Aktív témák
-
1010
őstag
szerintem egyertelmu hogy g4,
a powerpc hatalmas ereje nem er fel eggyetlen pc procieval sem,
magyarul,azonos kategoriaban mindig a mac a gyorsabb jobb szebb -
isapeti
aktív tag
na ha érdekel még vkit a téma, van 1 eladó iMac gépezetem, részetek az adataimnál...
-
Macc
aktív tag
Vagy talan Mac mini???
-
FunkyRay
csendes tag
Azt olvastam valahol hogy annyi a megrendelés volt iMac g4-re(bólogatós) hogy nem bírta gyártani az apple.Erre meg kiadják az új g5-t ami prsze nem rossz,de rendesen elfelejtették a nosztalgiázókat.A márkaképviseleteknél még lehetne szerintetek szerezni újonnan g4-et ?
[Szerkesztve] -
biker
nagyúr
-
isapeti
aktív tag
ez az so-dimm dolog azért van, mert az a foglalat egy könnyen ''megközelíthetô'' helyen van az AirPort foglalat mellett és különösebb tapasztalat és gyakorlat nélkül is frankón bôvítheti egy átlag józer. Ugyanis a dimm foglalat eléréséhez szét kell szedni az egész cuccost, és még újrapasztázásra is szükség van...
-
biker
nagyúr
de egy dual 1.0-1.2ghz g4 is érdeklene, van TFT-m
-
biker
nagyúr
engem is érdekelne g4 bólogatós, 1.25-ös, DDR ramos kivitel, 17''-on
bár itt érdekes, hogy kétféle ram van benne, ez sztem hülyeség volt a gyártótól.
SO-dimm + dimm
jót estek most az új árak amugy
[Szerkesztve] -
isapeti
aktív tag
Én spec a mac.hu-n találtam a hirdetést, és 235-re sikerült lealkudnom egy bólogatós 700-as, 512 RAM-os, 40GB HDD-s, combodriveos gépecskét, amit azóta kicsit felpöccentettem, lásd alább.
A mac.hu viszont azóta átalakult, nemtom van-e egyáltalán használt hardver....
Ellenben pont a minap láttam a beszeljukmac.com oldalon (ami különben nagyon korrekt lap), hogy 200-ért elpasszolt vki egy 800-as, 60 gigás, superdrive-os masinériát 512 RAM-mal. Tehát köbö ekörül. Ja, és G4 procis iMac az mind bólogatós, mert a korábbi CRT-s az G3, az új lapos srác meg G5.
Hajrá!!! Ha meglesz és kérdésed van, keress meg bátran! Bôvítés és egyéb kérdésekben tán segítségedre lehetek... -
FunkyRay
csendes tag
Eggyetértek az iMac rajongókkal.Én általában internetezek,zenéket készítek és rengeteg adatot töltök.Nem tudom hogy ti hogy vagytok a dologgal de én mindent jóformán be tudok szerezni a neted.Azt hiszem aki picit is jártas a hálón annak nem probléma.Úgy érzem hogy nekem pont erre a célra megfelelne az iMac.Nekem a bólogatós-ra fájna a fogam.Hol lehetne esetleg Magyarországon hozzájutni egy ilyenhez,használtan, és persze kb. mennyiert?
-
isapeti
aktív tag
Valóban érdekeseket bírsz szólni... ''imaces kodek'' és egyebek... ''játékot felejtsd el''
hmmm.
én történetesen az iMac G4-emen (bólogatós 700MHz) nyomom most a War3-at (tudom, régi, de most került rá sor), közbe-közbe Quake3... és remekül futnak (Gef2MX) van benne.
veszekedni persze nem akarok, és gyorsan hozzátenném, hogy nekem van PC is mellette, az iMacet csak a meló miatt vettem (kiadványszerk). És akármennyire is szeretem a macet, akármennyire is pöpec az OSX, általános felhasználásra én is a PC-t javallanám, pontosan a Dilikutya által említett szoftverellátottság és támogatottság miatt. DE!!! Ha grafikai melóban sántikálsz, nagyon jó vétel, fôleg ez az 1.25-ös!!! Bár az enyém is olyan mint a villám (1 giga rammal). -
Macc
aktív tag
itt nezz korul az aprohirdeteseknel: Bővebben: link
-
Macc
aktív tag
Ne mondjal mar ilyen hulyesegeket legyszives, latszik hogy fogalmad sincs az egeszrol, akkor meg minek???
Teny hogy a Mac alapszoftverei eleg sokmindenre jok, es sok is van belole, de mindent ugyanugy meg tudsz hozza szerezni.
A Filmnezesrol meg csak annyit, hogy nalunk a PC van TV-re kotve otthon, es mar parszor jartunk ugy hogy a PC nem jatszotta le rendesen, es ezert a Mac monitoron neztuk meg, mert ott eddig az osszes letoltott film egybol jol ment...
Nincsenek iMac-es kodek-ek. Viszont az mplayer, az alapbol lejatszik mindent. Ha QT-mal akar valaki divx-et nezni pl, akkor a www.divx.com-rol le tud szedni mac-es kodek-et. A tobbihez nem kell semmi, hang es kep is lesz.
(A VLC PC-n is megeszik mindent, de annak eleg rossz a felirata...)
Nem kultivalom a Warezt, de hidd el, hogy mindent meg lehet szerezni ugyanugy, csak nyilvan mashonnan.
[Szerkesztve] -
Dilikutya
félisten
Minek neked iMac? Kis hazánkban a szoftverellátottsága hagy némi kívánnivalót maga után. Gyakorlatilag arra tudod csak használni, amire az oprendszerhez adott progikkal tudod. Max netezni... filmet nézni nem nagyon, imac-es kodekeket nem láttam még az elterjedtekből, bár ez nem zárja ki a létezésüket. Játszani esélytelen. Bár elég sok játék jön ki rá, de hozzánk egy se jut el. Marad a meló, Photoshop, ilyesmik... ilyet meg warez forrásból nem szerzel hozzá, az szinte biztos
Úgyhogy otthonra nem igazán érdemes. Szerintem.
-
FunkyRay
csendes tag
Sajnos az ajánlatot már visszavonták de nem mondtam le a dologról mert elég fanatik vagyok.Tudna esetleg valaki egy jó ötletet adni hogy hol lehetne egy ilyen´,akár használt gépet szerezni?
iMac G4 1.2 Ghz ,bólogatós, 512 RAM,Bluetooth...stb lehet használt is..
[Szerkesztve] -
FunkyRay
csendes tag
Szasztok,nem szeretnék nagy ellentéteket elindítani a két tábor közt,nem ezért hoztam létre e topic-ot.A napokban kaptam egy egész jó ajánlatot egy iMac G4 masinára és nagyon megmozgatta a fantáziámat.Már hosszú évek óta PC-s vagyok de nem tudom hogy érdemes beválalnom egy másfajta világot.Aki otthon van e témában,szóljon bátran!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia RTX 3080TI Founder Edition
- Eladó jóárísított vízhűtők, Lian Li, Artic, Enermax, Alphenpön! LCD-s is több féle!
- Apple Watch Series 8 45mm Silver Alu bontatlan szíjjal + kiegészítők
- Eladó Gamer szék párna csomag!
- Lenovo ThinkCentre M710s SFF / i5-7500 / DDR4 / USB 3.1 / NVMe M.2 / WIFI / több db / számla
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest