Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- RTX 4070 SUPER / micro lagg / nincs kihasználva 55-60% futás
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Mini-ITX
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Gaming notebook topik
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
kalman87
csendes tag
Sziasztok.
Egy olyan problémám van, hogy vettem egy Razer Nommo V2 hangfalat, ez egy 2.1-es hangfal. És mikor játszottam a call of duty új részével (most függetlenül, hogy játék, filmnél is próbáltam) olyan, mintha egyes beszédhangokat nem lehetne hallani, az első körbe még lehet, utána egyáltalán nem, csak a beszédhangot. Arra gondoltam, hogy az lehet a baj, hogy a hangfal 2.1 és a számítógép 5.1 hangot akarna adni neki, és sehogy nem tudom 2.1-re váltani. Más alkalmazásnál is a beszédhang hiányzott belőle. Tehát arra gyanakodtam, hogy 5.1 jelet akar küldeni a program. Azt hittem hibás a gép és helyette vettem egy Steelseries 9-et ami 5.1. Van olyan alkalmazás ahol ténylegesen működik az 5.1, viszont ugyan ennél a programnál a beszédhangokkal gond van, illetve filmnézésnél se hallom a beszédhangot, de mindne mást igen, illetve rettentő halkan hallom a beszédhangot. Mind a két hangeszköz USB-porttal kapcsolódik a számítógéphez. Az alaplapom annyira nem régi TUF GAMING B660M-PLUS D4, Windows 11-et használok. Hangkártya nincs a gépemben, bár nem is tudom, hogy van-e olyan hangkártya amihez USB-vel kell csatlakoznom. Feltételezem ennek a hangfalnak ez az alap funkciója, ha USB-vel használom.
Annyira nem értek a hanghoz, hogy itt mi lehet a gond.
Esetleg aki jártas ennek a világában, megköszönném a segítségét!
Új hozzászólás Aktív témák
- Arch Linux
- RTX 4070 SUPER / micro lagg / nincs kihasználva 55-60% futás
- Milyen NAS-t vegyek?
- XPEnology
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Vicces képek
- Windows 10
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- További aktív témák...
- NAD C700 all in one erősítő és streamer
- VIABLUE NF-S6 AIR T8 analóg IC High End Dual Mono pár - 2X1m
- Feliks Audio Echo csöves fejhallgató-erősítő / előerősítő több fajta prémium NOS csővel
- Eladó egy Questyle CMA 12 Master referencia fejhallgató-erősítő és high-end DAC
- Ibasso DX180 1 hónapos Muzix-tól
- ASUS ROG Cetra True Wireless Gaming fülhallgató új, garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest