- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPad topik
- Radeon RX 9060 XT VGA-k az ASRock elképzelése szerint
- Samsung LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Home server / házi szerver építése
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Padre103
csendes tag
Nem a jelzéssel van a gondom, hanem azzal, hogy kétszer vonja le az összeget a számlámról, amiből az egyiket aztán pár óra elteltével visszateszi, de ez eddig nem így működött. Egy vásárlás egy sms egy levonás. Nem tudom mi változott és miért, azon kívül, hogy új kártyaszámot adtak.
-
Padre103
csendes tag
Sziasztok!
Elég régóta használom a Paypal-t Otp-s virtuális kártyával, eddig gond nélkül. Nemrég lejárt a kártyám, töröltem és regisztráltam az újat. Viszont most már nem először úgy történik a fizetés, hogy egy vásárlásról két sms-t kapok, egy "Kártyás foglalás" és egy "Kártyás vásárlás". Minkét esetben a számlámról levonódik az összeg, de a Paypal tranzakciólk között csak egyszer szerepel. Majd pár óra múlva az egyik levonás visszakerül a számlámra.
Találkoztatok már ilyennel? Ki csinálja ezt a Paypal vagy az Otp?Előre is köszi a segítséget.
üdv, Laci
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Synology NAS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPad topik
- Google Pixel topik
- War Thunder - MMO Combat Game
- Gitáros topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ASRock Steel Legends RX7900 GRE 16GB 2 év garancia
- Eladó MSI GTX 1660 Ti 6GB Jó állapotban, karbantartva
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14HD+/I5-G5/8GB/128SSD) - 1 év garancia, ÁFA számla
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14HD+/I5-G5/8GB/256SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- ÚJ MacBook AIR 15,3 M4 CHIP silver 16GB/256GB SSD magyarországi! 2026 május 23-ig Apple garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest