- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Hobby elektronika
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Azonnali fotós kérdések órája
- Szélesre tárt ablak: Teszten az LG UltraGear 45GX950A OLED monitor
-
PROHARDVER!
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
b3t3rv
csendes tag
válasz
lzorka #12186 üzenetére
Megvan a Sorry — your last action could not be completed hibaüzenet megoldása (legalábbis számomra)
A hibaüzenet nekem akkor adódott, ha megpróbáltam a valuta, vagy devizaváltást a Paypal helyett a bankomra bízni. (Other Conversion Options) Rájöttem, hogy nem másik böngésző kell, vagy törölni a sütiket, esetleg javítják a Paypal-t, hanem meg kell erősíteni a számlát/fiókot, meg kell növelni a limitet.
Paypal belépés után My Account -> Overview ablakban lévő View Limits fülre navigáljunk.
Válasszuk ki a kívánt ?számlát?, majd kattintsunk a Lift Limits fülre.
A fiókom olyan szempontból limitálva volt, hogy nem adtam eddig meg típusát, felhasználási feltételem vele kapcsolatban. Én bizniszt választottam (volt még egyéni cég és nagyvállalat).
Közben én már a személyigazolványom és lakcímkártyám szkennelt másolatával is bővítem a limitet/erősítem a fiókot, biztos, ami biztos. Identify account holder - Provide identificationMásik pénzváltási opció kiválasztásánál már nem ütköztem a hibaüzenetbe
Itt még Forintban mutatja, illetve váltja át a fizetendő összeget.Kiválaszthatjuk, hogy a Paypal-ra, vagy a Bankunkra bízzuk a pénzváltást. Bill me ...
Korábban idáig már nem tudtam eljutni a hibaüzenet miatt.Az utolsó képen látszik, hogy már nem Forintban, hanem Dollárban mutatja az összeget.
Egyelőre pontosan nem tudom megmondani, hogy mennyiért is válthatok így dollárt, de az bizonyos, hogy kevesebbért, mint a Paypal 241,21 Ft-ért, az eBay 231,58 Ft-al számol, az OTP szerint ők 226,29 Ft-ért váltanak devizát. - Frissítek, ha tudok biztosat mondani -
Végül, de nem utolsó sorban köszönöm a fórumtársaknak, illetve junkieeeboy-nak, pontosabban a blogjának a segítséget
-
Kernel
nagyúr
válasz
lzorka #12186 üzenetére
Az első sorra rá lehet keresni a neten, csak egy, amit hirtelen kiszúrtam, PayPal_Olivia válasza.
Esetleg megpróbálnám másik böngészővel is, hogy arra mit lép.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gitáros topic
- Trollok komolyan
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagyon meghúzza a nadrágszíjat az Intel
- Ez a kompakt csúcsmobil sem kapható itthon
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged