- Chieftec Hunter 3: Több, mint evolúció
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fujifilm X
- OLED monitor topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Everest / AIDA64 topik
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
Új hozzászólás Aktív témák
-
amator01
csendes tag
Kedves Mindenki!
S.O.S a segítségetek kellene. Voltam olyan rendes, hogy elsős kislányom osztályába vettem egy nyomtatót hp1050-est. 301-es patron kellene bele, de.. a töltöttet nem fogadja el, hiába nem az eredetit töltettem meg, illetve az utángyártott patront sem fogadja be állítólag a gép.
Csak azért bosszant nagyon, mert én vagyok az a nagyon h..e szülő, aki a saját pénzén egyedül vette meg a nyomtatót és cserélgeti benne a patront, mert sem az iskola, sem a maradék 25 szülő nem hajlandó fizetni. Nem gond, hogy én fizetem egyedül, VAGYIS AZ, de valóban nem fogadja el az utángyártott cuccuost? Mindig és kizárólag csak az eredetit tudom megvenni hozzá? Nagyon fontos lenne a segítség igen rövid időn belül, mert múlt csütörtökön vettem egy utángyártottat, most kérdeztem a tantó nénit, hogy rendben működik-e a nyomtató és azt mondta, hogy nem, mert nem hajlandó semmit csinálni a gép???
Plíz, plíz, plíz..Köszi előre is egy nagyon elkeseredett szülő
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Chieftec Hunter 3: Több, mint evolúció
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Parkside szerszám kibeszélő
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Politika
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés ACER PREDATOR HELIOS 18
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest