Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szia
Én nekem sem a zsánerem annyira ez a stílus, de simán abszolválható némi anyázás kiséretében, de nagyban függ milyen karaktert választasz, és szerintem rengeteg build és segítséget találsz a neten vagy YouTube, én például ünnepek alatt kezdtem nulláról egy witchet, Yeahunter videója alapján és haladok mint forró kés a vajban😅 Már cruel 2-ben járok és nem igazán akadtam még el, ellenben az előző karakterekkel amikkel próbálkoztam 😳 Egy biztos, nagyon odafigyelősen kell megalkotni egy idő után a dolgokat, mert elég egy rosszul választott skill vagy cucc és szopóág van! De ha csak simán 1x végig akarod vinni a 3 Actot, az gyakorlatilag sima liba és segítség nélkül is lehet boldogulni👍 -
Har_melin
addikt
- Lore: van, de mivel a PoE2-nek hiányzik még minimum a harmada az EA fázisban, ez egyrészt nem teljes, másrészt - őszintén - az első végigjátszás után én nem foglalkoztam vele. Minden beépített liga tartalom mögött van valami lore, de szerintem nincs ember, aki emiatt játszana.
- Build: de, nagyon bonyolult. Szerencsére most már egy csomó kipróbált build van (endgame és leveling egyaránt) mindegyik classhoz. Mehetsz a saját fejed után (semmi nem gátol meg benne), de akkor készülj fel arra, hogy egy csomószor meghalsz és főleg egy csomószor kell majd jelentős mértékben lenulláznod és újra kiosztanod az addigi fejlődést, kidobni és lecserélni a jónak tartott cuccokat.
A legerősebb buildek azok, amelyek valamilyen plusz szinergiára épülnek a skillek, az adott karakterosztály és egyes cuccok között. Erre egy újoncnak magától rájönni, majd utána eljutni odáig, hogy fel tudja venni, használni tudja ezeket, az esetek döntő részében frusztrálóan sok kudarccal jár.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Tesla topik
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Spórolós topik
- OLED TV topic
- Diablo IV
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest