- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
salazol
őstag
Saját tapasztalataim:
15 évig irogattam Pascalban ''struktúrált'' programokat. A mai programozói szemlélet megköveteli az objektumorientált látásmódot, ez az, ami nagy nehézséget jelent még mindíg számomra, annyira belém rögzült a struktúrált programozás. Ezért szerintem aki ma kezdi, kezdje inkább Java-ban, az inkább kényszeríti rá arra, hogy eleve objektumorientált szemlélet rögzüljön benne.
Ha a szemlélet megvan, akkor bármilyen nyelvre adaptálhatja tudását nagyon rövid idő alatt.
Amúgy jelenleg Delphiben irogatok kisebb dolgokat, nagyon alapszinten ismerem a C-t, és a Java-t, most kezdtem megismerni a php-t ([L]http://sala.dyndns.org[/L]).
A másik oldal:
Fiatalabb, objetumorientált szemléletű barátaim nem tudnak egy néhány soros assembly programot sem megírni, annyira nem áll rá az agyuk. Pedig ezt sem lehet még nélkülözni, amikor egy PIC-re úgy kell fejleszteni, hogy 128 byte operatív memória van benne és 2 kbyte programterület.
Ez csak egy vélemény, a többiekét is tiszteletben tartom.
Aktív témák
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -45% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Zalman R1 White - Ha valami egyedire vágysz 2.0!
- Riverside 500
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - Ezüst - MAGYAR(2025) - mw0w3mg/a - 3 év garancia
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest