Hirdetés
- Monitorok tucatjait hitelesíti az új GeForce driver
- AI-ra hangolta legújabb NUC mini PC-jét az ASUS
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Porvihar, zuhogó eső és hó, de az Akasa passzív háza kitart
Aktív témák
-
parandroid
félisten
Partition Magic topik: [link].
Ezt a témát zártam.
p -
rambo4ésfél
senior tag
válasz
atlagenber
üzenetére
az hogy megfagyott az nem biztos mert mikor én ugyanígy egy lyukat illesztettem egy már meglévő partícióhoz ami szintén majdnem tele volt akkor volt olyan hogy kb1.5 órán át ugyanúgy xx%-nál állt és nem mozdult de úgy hagytam és reggelre kész is lett vele és minden sikerült
-
atlagenber
csendes tag
válasz
Thulcandra
üzenetére
Kösz a tippet, megpróbálom. Az biztos, hogy ez egy életre szóló tanulság lesz és nem bezerálom többé ily módon a winchesteremet.
-
Thulcandra
senior tag
válasz
atlagenber
üzenetére
Get Data Back -el próbáld meg, talán összejön... Bővebben: link
Mindenestre én mindenkinek azt ajánlom hogy (fontos) adatokkal teli winyón ne cseszegesse a partíciók méretét. Azthiszem ezentúl Te sem fogod...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
atlagenber
csendes tag
A Winchesteremen 3 rendszer és 1 kiterjeszetett adat particio van. A rendszer particiok méretét lecsökkentettem így maradt egy 15 GB-os lyuk a 3. rendszer particio és az adat particio között. Megpróbáltam Partition Magic 7 boot floppyval az 50 GB-os adat particiohoz ezt a 15 GB-os lyukat hozzáilleszteni. A kiterjesztett 50 GB-ot 65 GB-ra növeltem. (Az alsó határát lehúztam a 3. rendszer p. végéig.) Ez rendben megtörtént. Amikor a logikai particio alsó határát is lehúztam elkezdte az adatokat átpakolni, de a folyamat 10%-nál megállt. Nem tudtam mit csinálni vele újra indítottam a gépet. Az adatok egy része elveszett méghozzá oly módon, hogy pl a ''d:\doc\My Pictures\Karacsony 2005'' könyvtár látszik de a benne levő .jpg fájlok helyett kusza nevű könyvtárakat mutat.
Tud valaki rá módszert, hogy visszahozzam az elveszett adatokat? (Nem a Kürt Kft-re gondolok.)
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- E-roller topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD FX
- Dell notebook topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- A TCL egyebek mellett egy 1040 Hz-re képes monitorral készül az idei évre
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ADATA Legend 900 2TB 7000MB/s 5400MB/s Gen4 X4 2280 M2 NVMe SSD / Beszámítás OK!
- ADATA Legend 710 512GB PCIe Gen3 X4 M2 NVMe / Beszámítás OK!
- Eladó Samsung SSD 850 EVO SATA III 2.5 inch 500 GB
- Gigabyte AORUS NVMe Gen4 SSD 2TB
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- 272 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Ultra 7 255U 5.2GHz 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GeForce RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)