Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
King Unique
üzenetére
0. Mivel sosem volt W10-ként frissen telepítve, ahogy írtam: többszörös upgrade után "vált" W10-es rendszerré, aztán már W10-ként egy 4. gen. Intel belső lett a mostanira cserélve, újratelepítés nélkül (ld. 0,5. pont).
0,5. Miért nem telepítesz újra, már rég újra kellett volna telepíteni stb.: az időből van a legkevesebb az életemben, a W10 újratelepítést még csak-csak túlélném, de az ismételt rendszerbelakás gondolatától már a hideg kiráz.
1. Ok
2. Találtam rá relevánsnak tűnő választ a neten (a megoldás az volt, hogy nem erre az alaplapra specifikusan, hanem csak Asrock / CSM / legacy kifejezésekkel kellett keresni, mert erről a lapról kb. zéró info található). Egyébként ha elolvastad a hsz-em, láthatod, hogy szó szerint idéztem az alaplap MANUAL-jából, illetve az UEFI felület saját helpjéből, azaz nem csak belekérdeztem a nagyvilágba.
3. A netes keresések alapján (TPU letölthető VBIOS-ok mindegyike) UEFI kompatibilis a VGA (mondjuk furcsa is volna, hogy egy RTX 3070 ne volna az).
4. OK
5. Direkt figyeltem, hogy nehogy az SSD topikba írjam, mert nem oda illő és kioktatást fogok kapni, de így is sikerült.
A segítséget köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Filmvilág
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Pro 14 2024 M4 Pro, 24 GB RAM, 1 TB SSD Space Black 27% Áfás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest