Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Micro Four Thirds
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- 3D nyomtatás
- Apple MacBook
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
King Unique
üzenetére
0. Mivel sosem volt W10-ként frissen telepítve, ahogy írtam: többszörös upgrade után "vált" W10-es rendszerré, aztán már W10-ként egy 4. gen. Intel belső lett a mostanira cserélve, újratelepítés nélkül (ld. 0,5. pont).
0,5. Miért nem telepítesz újra, már rég újra kellett volna telepíteni stb.: az időből van a legkevesebb az életemben, a W10 újratelepítést még csak-csak túlélném, de az ismételt rendszerbelakás gondolatától már a hideg kiráz.
1. Ok
2. Találtam rá relevánsnak tűnő választ a neten (a megoldás az volt, hogy nem erre az alaplapra specifikusan, hanem csak Asrock / CSM / legacy kifejezésekkel kellett keresni, mert erről a lapról kb. zéró info található). Egyébként ha elolvastad a hsz-em, láthatod, hogy szó szerint idéztem az alaplap MANUAL-jából, illetve az UEFI felület saját helpjéből, azaz nem csak belekérdeztem a nagyvilágba.
3. A netes keresések alapján (TPU letölthető VBIOS-ok mindegyike) UEFI kompatibilis a VGA (mondjuk furcsa is volna, hogy egy RTX 3070 ne volna az).
4. OK
5. Direkt figyeltem, hogy nehogy az SSD topikba írjam, mert nem oda illő és kioktatást fogok kapni, de így is sikerült.
A segítséget köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- iPhone topik
- LEGO klub
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Micro Four Thirds
- Picit késett, de befutott a Vivo V70 FE is
- További aktív témák...
- 1 TB Samsung, HGST, Western Digital 2,5" SATA-s winchesterek eladóak! 100/100
- 500 GB 2,5" SATA-s winchesterek eladóak (Samsung, Toshiba, Seagate) 100/100
- 500 GB 3,5" SATA-s winchesterek eladóak (Western Digital, Toshiba, Seagate) 100/100
- Hitachi 500GB 2,5"-os laptop hdd-k (ár és állapot a leírásban)
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteDesk 800 G2 SFF, i5-6500,8GB DDR4,128GB SSD, DVD, WIN11
- iking.hu Apple iPhone 15 128GB Blue használt, karcmentes 86% akku 6 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4619, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest