Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
Amikor én csináltam ilyet, csak közölte a program, hogy majd reboot és meg lesz csinálva. Másik lehetőség CD-ről indítva elvégezni.
Mindenképpen jó külön tartani az adatokat és a rendszert, így a Windows bármikor újratelepíthető, klónozással helyreállítható, ahogy tetszik.
Bár van lehetőség WinPE alapú CD-ről indítva törölni csak a Windows könyvtárait, utána a szokott módon újratelepíteni. Sőt, vissza lehet másolni egy régebben elmentett Windowst is, Total Commanderrel, de így össze-vissza töredezett lesz.
Én a D: meghajtón tartok olyan programokat, amik újratelepítés után is rögtön hajlandók működni. De összetettebb programok annyira beépülnek a rendszerbe, hogy Windows újratelepítés után ismét telepíteni kell azt is. Egyszerűbbeknél esetleg sorozatszámot kell megadni és működik, de ez regfájlból is megoldható. Vagy vannak eleve portable (hordozható) programok is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen TV-t vegyek?
- Windows 11
- További aktív témák...
- WD Red Pro 6TB 2027-ig garanciás!
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD - STEAM DECK
- Western Digital Elements 750GB HDD alig használt!
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest