- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
Új hozzászólás Aktív témák
-
bringasisti
őstag
válasz
Thunderzolee #887 üzenetére
Azért volna jó infót kapni, mert a profi gépekben egy kerámia gyűrű dolgozik. Itt hogy működik és mivel ez még kerámia esetén is fogyó alkatrész van e csere lehetőség?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Thunderzolee #871 üzenetére
Én itt vettem párat pár éve de nem hajoltak meg: [link] Parkside lehet vékonyabb furnért kapott.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Thunderzolee #856 üzenetére
Olaszoknál van most. Benzines.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Thunderzolee #817 üzenetére
Innen ugyan nem. Logout cikkek vesztek oda, de ez a fórum nem érintett.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Thunderzolee #686 üzenetére
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Thunderzolee #684 üzenetére
Az se segít akkor ha elromlott a gép, mert nem kapsz másikat helyette. Ha javítható szervizelik, ha nem akkor kezedbe nyomják az árát amit a hajadra kenhetsz, mert nem tudsz másikat venni csak évente 1-2 alkalommal.
Ilyen ez a popszakma.
-
Tangerine
senior tag
válasz
Thunderzolee #636 üzenetére
Igen. Május elején volt a Lidl-ben, de sajnos lemaradtam róla. És alig volt drágább:
-
válasz
Thunderzolee #611 üzenetére
Gyárban fordítva tették volna fel a láncot?
-
hzsolee
őstag
válasz
Thunderzolee #611 üzenetére
Akkó...igyunk tezsvírem 🍻🤣🤣
-
válasz
Thunderzolee #610 üzenetére
Na, problem solved.
Faterommal itt küzdünk, hozott ki két sört közben. Beugrott, h nézzem már meg a láncot, nem forditva van feltéve? Hát de.
Aaagggrrhhhh...Tanulság: ha megkinálnak sörrel, fogadd el.
Ps: eszméletlen jó kis cucc ez is. Nem találok szavakat, olyan hasznos. A kisebb fáknál létra nélkül ~5 percenként lekopasztottam egy fát, csak ugy vitte az ágakat, amiket mutogatott apu.
Létrával, kézi hosszított nyelű fűrésszel ez valami órákon át szokott tartani, arról nem is beszélve, h máskor közben folyik rólam az izzadtság, most meg a levágott ágak összeszedése, félrehuzkodása tartott a legtovább, nem maga a vágás. Alig kellett a létrát használni, és fára másznom egyszer se kellett, mindent elértem a géppel.Egy csoda ez a sok Parksideos mindenféle akkus gép, köszi a bátorító hsz-okat, mikor először érdeklődtem a topicban.
Nagyon jó volt belevágni akksikat, meg töltőt venni, meg ezt a sokféle gépet. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Thunderzolee #604 üzenetére
Persze de van ahol nem szempont a kisebb súly.
-
j.bravo
addikt
válasz
Thunderzolee #597 üzenetére
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Thunderzolee #597 üzenetére
Megy az egyedül is csak drágábban
koronafúrás is megoldhtó vele pormentesen - mindenféle méret van belőle.
-
válasz
Thunderzolee #536 üzenetére
Lehetséges, bár elvileg van Parkside fűnyírótraktor, de ettől azért kisebb.
-
válasz
Thunderzolee #529 üzenetére
Köszi a válaszokat.
Közben én is megtaláltam.
Ha másra nem is jó ez a parksidegepek.hu, legalább a termékek szépen fel vannak sorolva rajta, kategóriák szerint. Rá lehet keresni a cuccokra.A sövényvágóból van prémium, de az két akksis, vagyis szerintem nekem már nehéz, mittudomén, két négyes akksival, pláne két nyolcassal.
A láncfűrész az van nekem is, a kétakkus prémium.
A kis kézi láncfűrészből nincs prémium.
A kétakksis prémium fűkasza meg szintén akciós lesz szombattól, csak a másik oldalán van a katalógusnak. Rákerestem, azt olvastam róla, h egész jól használható, veszek azt is egyet.
Köszi azért.
-
válasz
Akkus sövényvágó van performance, PPHSA 40-Li néven, illetve nem szegélynyíró, de fűkasza van még PPFSA 40-Li néven. Ágvágó láncfűrész szerintem nincs.
-
hzsolee
őstag
válasz
Sövényvágó van csak. Láncfűrész is csak nagy, kicsi nincs....
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Thunderzolee #449 üzenetére
Az okostöltő olyan 14-15 körül szokott lenni. A 8Ah-s smart akku pedig 20e darabja.
Külföldön ezek némileg olcsóbbak, szóval a 45e ár ezért a pakkért jó, főleg ha itthoni garancia él ráPár szóban az okostöltőről és okosakkuról: azért éri meg ezeket párban használni, mert ha nem fontos neked a gyorstöltés, akkor eco módban is tudod tölteni az akkut kímélendő.
Maga az akku szerintem Performance szériás szerszámokkal való használatnál hozza ki az előnyét, pl be tudod állítani hogy mekkora teljesítményfelvételt engedjen a szerszámnak.
A sima zöld szerszámok nem sok előnyét élvezik a smart akkunak, max annyit hogy a 8Ah-s nagyobb áram leadására képes, mint a 4Ah-s. -
válasz
Thunderzolee #448 üzenetére
Találtam egy ilyet is közben:
https://www.jofogas.hu/pest/Parkside_2db_8ah_okostolto__154589267.htm
Mennyi szokott ez lenni Lidlben, ha néha lehet kapni belőle?
(Ez nekem itt van az egyik szomszéd városban.)Vicces, h ehhez már csak maga a fűszegélynyíró kellene, amit ha jól láttam, 10ezerért árultak a Lidlben; de mindehol máshol inkább a 20ezerhez közelít az ára.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Thunderzolee #438 üzenetére
Ennyire szerintem csak a leghardcoreabb egyének tudják minden típusról, hogy melyik milyen.
Én azt szoktam megvenni, amire szükség van és épp lehet kapni Lidl-ben.Amúgy ezek a revíziók jelenthetnek beszállító váltást is. Ha tudsz németül lépj be a Parkside-os Facebook csoportba ott szerintem tudnak neked válaszolni.
Az akkus kérdésre: általában megy mindegyik ugyanazzal az akkuval csak a 10 éves Parkside-oknak volt másik akkuja. De ezt lehet látni a termék képen, hogy másfajta akku jár hozzá.
-
válasz
Thunderzolee #438 üzenetére
Szia!
Bár nincs vele személyes tapasztalatom, de nem hinném, hogy a webshoppal különösebb gond lenne, ha csak az nem, hogy elég drága a LIDL-s árakhoz képest, és a garancia mindenre csak egy év.
Ilyen összefoglalóról nem tudok, szerintem nincs is, de mint minden más terméknél, itt is változtatnak apróságokon, időről időre. Ez lehet valami típushiba miatt, de ugyanúgy olcsósítás is lehet az oka.
Az akkuk kompatibilisek egymással.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- Windows 11
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Thermaltake V3 FSP 400W
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest