- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gaming notebook topik
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- PLC programozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Thunderzolee #493 üzenetére
Drágát és jót kapni máshol, az nem lenne biznisz Lidl-nek ha ott állna hegyekben a cucc és nem kéne senkinek. (raktározni sem olcsó a cuccokat)
Helyette inkább adják olcsón az átlagfelhasználásra valót és örülnek neki, hogy 2 nap alatt üresek a polcok.
Én speciel már csak Performance cuccokat veszek. Egyikkel se volt gondom. -
válasz
Az is belejátszik, hogy sokan céges munkához veszik meg a háztartási termékeket. Amit nyilván nem ilyen igénybevételre terveztek.
Másfelől pedig jóval többet hallasz egy-egy elégedetlenkedőről, mint ezernyi elégedett használóval.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Cserébe viszont egyszerű a garanciát intézni, akár visszafizetés, akár csere esetén.
Nem elhanyagolható szempont! -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Thunderzolee #487 üzenetére
Asszem' 30 volt az ára.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Thunderzolee #449 üzenetére
Az okostöltő olyan 14-15 körül szokott lenni. A 8Ah-s smart akku pedig 20e darabja.
Külföldön ezek némileg olcsóbbak, szóval a 45e ár ezért a pakkért jó, főleg ha itthoni garancia él ráPár szóban az okostöltőről és okosakkuról: azért éri meg ezeket párban használni, mert ha nem fontos neked a gyorstöltés, akkor eco módban is tudod tölteni az akkut kímélendő.
Maga az akku szerintem Performance szériás szerszámokkal való használatnál hozza ki az előnyét, pl be tudod állítani hogy mekkora teljesítményfelvételt engedjen a szerszámnak.
A sima zöld szerszámok nem sok előnyét élvezik a smart akkunak, max annyit hogy a 8Ah-s nagyobb áram leadására képes, mint a 4Ah-s. -
válasz
Thunderzolee #448 üzenetére
Találtam egy ilyet is közben:
https://www.jofogas.hu/pest/Parkside_2db_8ah_okostolto__154589267.htm
Mennyi szokott ez lenni Lidlben, ha néha lehet kapni belőle?
(Ez nekem itt van az egyik szomszéd városban.)Vicces, h ehhez már csak maga a fűszegélynyíró kellene, amit ha jól láttam, 10ezerért árultak a Lidlben; de mindehol máshol inkább a 20ezerhez közelít az ára.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Thunderzolee #438 üzenetére
Ennyire szerintem csak a leghardcoreabb egyének tudják minden típusról, hogy melyik milyen.
Én azt szoktam megvenni, amire szükség van és épp lehet kapni Lidl-ben.Amúgy ezek a revíziók jelenthetnek beszállító váltást is. Ha tudsz németül lépj be a Parkside-os Facebook csoportba ott szerintem tudnak neked válaszolni.
Az akkus kérdésre: általában megy mindegyik ugyanazzal az akkuval csak a 10 éves Parkside-oknak volt másik akkuja. De ezt lehet látni a termék képen, hogy másfajta akku jár hozzá.
-
válasz
Thunderzolee #438 üzenetére
Szia!
Bár nincs vele személyes tapasztalatom, de nem hinném, hogy a webshoppal különösebb gond lenne, ha csak az nem, hogy elég drága a LIDL-s árakhoz képest, és a garancia mindenre csak egy év.
Ilyen összefoglalóról nem tudok, szerintem nincs is, de mint minden más terméknél, itt is változtatnak apróságokon, időről időre. Ez lehet valami típushiba miatt, de ugyanúgy olcsósítás is lehet az oka.
Az akkuk kompatibilisek egymással.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple asztali gépek
- Politika
- Formula-1
- OpenMediaVault
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Xiaomi Scooter 4
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Goodyear EfficientGrip Performance 2 205/50 R17 93W méretű nyári gumi
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest