- Androidos fejegységek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskacz
senior tag
AMD 3800+ -om van, a progi szerint nem teccccccik' neki... a Gamestar melléklete volt, patchelgetni nem nagyon engedi magát... van valakinek megoldása???
-
kretenallat
senior tag
nekem a harmadik palyan kifagy akarmit csinalok. egy mozgo platformmal kene mennem es amikor atmenne ket oszlop kozott egyszeruen elszall a cucc.
es nekem radeon 9700prom van nem nvidia karesz. plusz 1.02es patch
kiborulok. -
C$iPE$Z
csendes tag
UT motor igaz?
-
breetai
aktív tag
HI mindenki! Please HELP!!! Mit tegyek, hogy az a zöld ''aurájú'' doki/fertőzött/átált csávesz behaljon!?????
Kb. 10X nyírtam már ki! De mindíg felgyógyítja magát, azt jön újra! Hogyan ölhetem meg!!!??? -
bitmad
aktív tag
Hi!
Segítsen valaki! Feltelepítettem a játékot, elindítom és ezt írja ki:
Critical error
PH Build [2005.05.04.15.07]
CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 2250 MHz with 511MB RAM
Video: No Video
Assertion failed: Import.PackageIndex<0 [File: UnLinker.cpp] [Line: 829]
History:
UI.: Még felraktam a v1.01 patchet de az erdemény ugyanaz. Sajnos a v1.02 patchet nem tudom leszedni mert az 26MB és az vodanettel rengeteg.
Ja, a rendszer WinXP SP2.
[Szerkesztve] -
cor
őstag
csak most fogom elkezdeni...
a látoteret mennyire érdemes venni(90os az ut2004,szal annyra kék sztem) ill megtartja ezt a beállítást v mindedn kezdéskor be kell irkálgatni?? -
CactuS
Arcképgyáros
Huh,így már nem ugrik be
Elég ''régen'' játszottam vele....
Ha tudsz angolul: Bővebben: link
Bővebben: link
-
AS
félisten
Gyertekek már játszani
Olyan kevesen vagyunk!
Lesz hamarosan saját szerver de még idö kell hozzá
Én SAM nevén vagyok.
Tehát ha ezt a nevet meglátjátok nyugodtan lehet irni.
Csak gyertek játszani multit! -
busman
veterán
upsz..
-
busman
veterán
Azt a lézeres buzeránst ,hogy kell kinyírni?Mindíg feltölti magát...
-
Móci
addikt
Nem olyan rossz ez a game, de néhány dolog nem kóser:
1. mindíg azt a lökött csajt kell kergetni
2. elkezdtem jáccani vele 1024ben minden magas-on, (ATi 8500öm van), szépen ment. Aztán egy idő után elkezdett össze - vissza villogni a kép, és játszhatatlan lett. Több drivert kipróbáltam, s csak az segített, hogy mindent visszavettem alacsonyra. Ki érti ezt?
-
Chrom
tag
Nekem ki nem lép ugyan a game-ből, de viszont amikor töltöm az életet magamba, akkor hirtelen elkékül a teljes képernyő, és vagy nem is jön vissza vagy csak nagy sokára jön be újra a kép!
Ez lehet driver hiba talán?
Amúgy a game nem nagy durranás, UT-hez képest. Állandóan azt a fertőzött csajt kell hajkurászni, és mindig eltünik, vagy elkapják, lassan az idegeimre megy. -
gyuri00
aktív tag
Én már a játék legelején {1 pályán] elakadtam amikor megkell ölni három embert utánna pedig egy gép szétlövi a fejemet ott merre kell menni?
Végigjátszást nem tudtok? -
busman
veterán
Remélem a rakétavető,mert akkor már nem sok van hátra...
[Szerkesztve] -
Alvin_ti4200
félisten
Na 18 pályás volt

-
CactuS
Arcképgyáros
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Nem emléxem
Nem mostanában játszottam ki.Azt tudom,hogyha megkapod az uccsó fegyvert /megismered
/ Akkor onnan már csak meglepően kevés idő,mire végigviszed 
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Pálya?HÁt úgy,hogy pálya azt nehéz megmondani... Inkább azt mondanám,ha láttál már életedben legalább 1 fpst,akkor reggel leülsz,és estére már ki is játszod
/Rövid,de nem nevezném 1hangúnak/ -
Alvin_ti4200
félisten
Hány pálya van összesen?
-
CactuS
Arcképgyáros
Illetve itt az első patch : Bővebben: link nemtom,hogy elég e a 2.vagy fel kell e tenni az elsőt is.Sajnos már nagyon régen nem volt nvidia kártyám,nemtom,hogy lehet e driver gond,de ha más nem fagy ki,akkor valszeg a játék hibája,tehát lehet,hogy kijavitja a patch.Vidkaridra rákerestem,elvileg benne van a támogatott kártyák között,tehát az nem lehet(ne) a gond.
-
CactuS
Arcképgyáros
Milyen vidkarid van pontosan? Ezt feltetted már: Bővebben: link?
-
Integra
titán
kilép a game játék közben

csak úgy és hibát jelez. -
bigatika
csendes tag
Sziasztok !
Elakadtam!!!!!
A pálya nevét nem tudom, kiérek -egy ablakon keresztül- egy félköríves térre ahol áll egy járgány, amibe nem tudok beszállni.
A feladat: Destroy The Darts
Kinyírok 3 ''motoros'' tagot, és nem tudom merre tovább.
Minden ajtó zárva, és nem találok semmilyen dárdát vagy lándzsát sem, amit elpusztíthatnék.
Segítesen rajtam valaki !!!!!!! -
AS
félisten
ÉS bárki aki játszik az Sam néven fog látni..
-
AS
félisten
Nekem a teljes van meg..
És álltalában jol teljesitek..

-
belahege
aktív tag
-
AS
félisten
Kijátszik multiban és milyen néven?
Én minden nap kb 4 orát játszook..
-
svani
tag
Hi!
Eljutottam a végéig,de hiába tolom le 50-szer a főgonoszt,mindig feláll.
Mi a trükkje?
-
Folze
aktív tag
válasz
nofreenick
üzenetére
ennek én is nekiállok megint
először normálon küldtem, nem végig, kicsit könnyed volt
másodszor egyel nehezebben, nem végig, nehezebb volt
most megint normálon fogom, végig, pont jó lesz
-
nofreenick
aktív tag
asszem eddig jáccottam vele... ami miatt hanyagolom: brothers in arms

csak azért írom ide, mert többen panaszkodtatok, h semmi új, stb. na ez vmi teljesen más
-
ssolitude
őstag
Amikor feltesznek a koporsóban a hajóra,mellém jön a másik hajó,szétlövöm a rakétákat,mindent megcsinálok,a végén hogy lehet átugrani a másik járműre?
Bővebben: link -
Dávidxxx
aktív tag
Hát... nem túl nagy szám. Semmi új. A grafika nem a legjobb de reménykedtem benne h a játék jó lesz. De ez már nekem nagyon monoton. Csak jönnek én meg lővőm őket. Majdnem mindig ugyanúgy néznek ki. A fegyverk sem tetszenek. Semmi új...
-
Folze
aktív tag
azért néha meg kell állni nézelődni kicsit, nem csak nekirontani a gammának

elcsodálni mi pattant ki kreatív fejlesztók megfásult agyából, mert gondoljunk csak bele, milyen nehéz manapság egy jó játékot összehozni ! ! !
személy szerint én unreal warfare motorra megcsinálnám a magyarok don.kanyari tragédiáját vagy éppenséggel az első világháborús isonzóit
van magyarosítás a játékhoz, imike jóvoltából
Folze
aktív tag
így végigjátszva nem olyan hosszú a gamma (normálon toltam)
sztem a mai FPS-felhozatalból kiemelkedik, mert ugyi ma már nem a játszhatóság számít, hanem a grafika
nem találkoztam buggal a játék során, minden rendesen működött
a mentések sűrűsége is kellően jól eltalált
skillben különbözünk egymástól mindannyian, de ha magamból indulok ki, azt mondanám, hogy ha hosszabb játékot akarsz, válassz nehezebb szintet -
Archer
őstag
válasz
nofreenick
üzenetére
Anno a Halo-val én is így voltam, de én már az UT2004-től sem ájultam el, amikor megjelent, úgyhogy azt hiszem ezt ki sem próbálom.
-
Archer
őstag
válasz
nofreenick
üzenetére
Arra gondoltam, hogy a ,,megyek és lelövök mindenkit aki szembe jön'' témán kívül mást is ad? Hasonlít például a Halora?
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz
nofreenick
üzenetére
Hát igen, ebben van single hentelés
Elég sokáig eljutottam benne, és pár dolog már lejött a játékról:
1. Nem 1 IQt igénylő játék
(Jéé) Ha hasonlitanom kéne, akkor 1es helyzetekben a Serious Samre hosonlit (nem a szörnyek, hanem a hentelés miatt)
2. Maradt még benne BUG... Volt,hogy elakadtam 1 bunkerban, mert nem jöttek az ellenfelek (és ugye nem lehet menteni --> Level restart)
Továbbá néha elveszi a fegyver upgradeeket a pálya elehén (?), visszatöltve megjavul...
3. A mentési lehetőség hiánya.... Lehet régimófi vagyok de ne ezzel növeljék a végigjátszási időt,hogy nem engednek menteni
4. A videókat nem lehet átlépni (szintén időhúzás, és mondjuk 3xra már idegesítő)
Azonban azt hiszem végig fogom játszani,mert 'teccik'
-
Archer
őstag
válasz
nofreenick
üzenetére
Mennyivel ad több játékélményt mint az UT2004? És itt elsősorban nem a csili-vili grafikára gondolok.
-
Toness
őstag
válasz
nofreenick
üzenetére
mivel az UT motorját használja...

nekem very high-on mindennel eléggé szaggat a zöldes robbanás meg néha az egész terep belassul
-
nofreenick
aktív tag
üdv,
kipróbáltam a game-t, és eléggé vegyesek az érzéseim...
kinézet nagyon UT (nem üt!
) , még az installer is az amit az UTk használnak...
valahogy olyan fura... van benne minden, ami kell, szép(?) is, meg vannak gépek, meg ellenfelek... meg vmi fizika is, de valami hiányzik... nem is hiányzik, de más... nem tudnám megmondani, h mi az, de olyan fura...pedig megy szépen, jól... de mégse... nahh mind1, biztos bennem van a hiba
-
capafog23
őstag
Na én is beszereztem a game-t majd nyilatkozom róla.
-
Toness
őstag
Játszottam vele egy kicsit, de morcos voltam mert a fák nem lengedeztek úgy mint a techdemoban
a levelek viszont szépen hullanak, ömlik a vér az emberekből de van benne jópár bug, amikor nekimegyek a földön fekvő hulláknak akkor tolja arrébb őket hihetetlen sebességgel, a fegyverek meg néha megállnak a levegőben 
Amúgy eddig nekem elég egysíkúnak tűnik a játék, menni kell és 10 méterenként le kell lőni egy csókát. -
Frigo
őstag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Nemtom a teljessel még nem nyomtam ,de a single demoban működött a fov állítása és multiban is.
-
Frigo
őstag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
FOV-ot konzolban lehet állítani pl fov 100 stb.
-
Alvin_ti4200
félisten
Nekem a Single Player demó nagyon bejött (igaz nagyon régóta nem játszottam FPS-sel időhiány miatt
), csak a FoV-on kéne valamit állítani, mert így ''túl közel van a világ''
A teljes verzióról majd megpróbálok némi véleményt mondani, amint kipróbáltam. Gépigény szerintem tűrhető. Nekem az alábbi géppel 1024x768 4xAA 16xAF-fel Very High-ban 50-100+ fps. -
Dr.Burn
őstag
Ez a játék végülis mirről is szól?
-
Toness
őstag
Megjelent elvileg a game pc-re is ma, itt a hivatalos oldal is Bővebben: link
-
Frigo
őstag
Vannak benne botok ,meg egy titkos fegyver is.Nagyon zsír.
-
illusiON
őstag
remélem nem leszek off, de a grafikája nagyon gáz szvsz... láttátok azt a fegyvert? a tűzet? a többi dolgokat? remélem a végleges nem ilyen lesz...
-
Frigo
őstag
Hamarosan jön a demo .

-
Raymond
titán
Egy uj cikk a jatekrol:
Drizzt
nagyúr
Állitólag május 3-án jön ki a játék...
-
Toness
őstag
Megnéztem ám azt a 130megás techdemot. Nem valami szép, az jó benne, ahogy a szél fújja a füvet, meg a fákat. Azok a helikopterek ugye nem részei a motornak,mert azok iszonyat randák és ahogy már említettétek a talaj textúrája nagyon sz@r felbontású és nincsen rajta bump mapping se.
-
Frigo
őstag
Vazz még vagy 3 hónap a megjelenésig ,valahogy még talán kibirom.

-
Drizzt
nagyúr
Vannak kint a Pariahból új képek a hardwireden...
-
Alvin_ti4200
félisten
Hát...megnéztem...Szerintem ez így elég gyengus
Sebesség az jó, de a kinézet
A fák és az árnyékok úgy 2003-ban el is mentek volna, de az aljnövényzet
Pontosabban ami a helyén van...Szerintem a Codecreatures szebb, ami gáz, tekintve, hogy pár hónap múlva lesz 4 éves a progi
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Hát, nekem a korábbi jobban tetszett.
Mediumon amúgy 60 körül. Highon pedig 40 körül. És nem túl szép.
Bár az aljnövényzet a ratyi. -
Toness
őstag
Nekem is jön a demo, még 1 óra

A kkis 20mega körülit már kipróbáltam, ez a nagyobb miben különbözik attól, nem volt valami húdeszép. -
Drizzt
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Igen, volt neki egy, én arról beszélek, a mostanit még nem próbáltam, most ért le.

-
Drizzt
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Az enyémen egy régebbi verzió kb. 30-60 fps-sel megy. A 131-eset én is most húzom. Lehet benne járkálni is. Leginkább a Codecreaturesre emlékeztet, illetve engem a kinézet a Chrome-ra is.
-
Drizzt
nagyúr
Helló, úgy látom a Pariahnak még nincsen topicja. Igazából nem is miatta, hanem a speedtree miatt, amit a Pariah is használ. Az alábbi linken található egy techdemó.
Bővebben: link
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad T495 Ryzen 5 PRO 3500U/8GB RAM/256 GB SSD/14" FHD Magyar bill. laptop
- Lenovo Thinkpad X390 i7-8665u/16GB RAM/512GB SSD/13.3"FHD Touch laptop eladó
- Legolcsóbban - Érintős Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen9: i5-1145G7/16GB/512Gb NVMe SSD/14"FHD IPS)!
- Legolcsóbban Bivaly Workstation Lenovo P15 (Core I7 10750H 32Gb 512Gb 4Gb Nvidia)
- MacBook Air 2024 m3 8gb/256gb
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Kb. 10X nyírtam már ki! De mindíg felgyógyítja magát, azt jön újra! Hogyan ölhetem meg!!!???

Éppen most teszek új rendszert,és állítgatom a gépemet.

Amikor lefog az energiája,akkor eltűnik a pajzs a generátorokról /vagy mikről/ és azokat kell szétlőnöd.Ha mindet szétlövöd nem fog többet feltőltődni. /Olyan a srác,mint a Duracell,akár 10x tobább birja
Nem mostanában játszottam ki.Azt tudom,hogyha megkapod az uccsó fegyvert /megismered

) , még az installer is az amit az UTk használnak...
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)