- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Hobby elektronika
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zorzy4
addikt
válasz
Eugene Roe #2 üzenetére
Én arra gondoltam, úgyis lesz két szellőző az ablakon, (konyha, gyerekszoba), utána letakarom a központi szellőzőt. olvastam, konnektornál is jöhet fel a szag.
-
Eugene Roe
őstag
Bézbóz ütő, ha magával szemben is annyira igénytelen, hogy bent csinálja, akkor nem érted fog megváltozni.
Esetleg egy alacsony fordulaton a szellőzőbe fújó ventillátor? Biztosan meg lehet oldani igényesen is, nem feltétlenül kell egy 8cm-es pc venti. Végülis a lényeg, hogy kivigye a párát és szagokat, nem pedig, hogy behozza a "friss" levegőt.
Ahol jön fel a radiátorcső, ott a cső egy másik csőben van, és nem hermetikusan tölti ki azt! Vagy egyszerűen csak az ablaktömítés kihúzza a wc-ből a levegőt.
-
zorzy4
addikt
Sziasztok! Nemrég költöztünk egy dohos, vizes, penészes 120 éves ház földszinti lakásából, egy első emeleti panelba. Minden szép és jó, csak az alattunk lévő szomszéd dohányzik. A wcben egyértelműen a szellőzőn jön fel, de a gyerekszobában, nem teljesen tiszta honnét jön a cigifüst. Mit lehet tenni? technikailag, jogilag, és nem jogilag?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Goodyear EfficientGrip Performance 2 205/50 R17 93W méretű nyári gumi
- Kugoo Kirin G1
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest