Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Micro Four Thirds
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
Szia!
Elnézést kérek a kései reagálásért... nem jártam errefelé egy jó ideje!
Látom, közben valamiért a felhasználói fiókodat véglegesen felfüggesztették, ami sajnálatos.
Mindazonáltal fontos leírnom, hogy nekem nincsen Panasonic tévém, nem is írtam ilyet soha; valamit félreolvashattál.
A kérdésedre vonatkozóan pedig... a DSE, a felhősödés bármelyik LCD televíziónál előfordulhat, ha szerencsés vagy, akkor olyan példányt fogsz ki, amelyiknél egyáltalán nem, vagy nem zavaró mértékben jelentkezik.
Egyébként a jótállás természetesen erre is vonatkozik. Ha a te példányod képe nagyon nem homogén, akkor hívd fel a szervizt, majd ők megmondják, hogy mit tudnak kezdeni vele, javítják-e, vagy cserélik...
-
vaksi8
senior tag
Most elbeszélünk egymás mellett..Kicseréltetheted ezermilliószor, de most nem erről volt szó! Hiába cseréled ki akármilyenre a felhősödés mindegyiknél meg lesz, kisebb-nagyobb mértékben! Eltudod kerülni ha nem lcd-led-et veszel.
"a netes felület sem figyelmeztet hogy felhősödés fátyolosodás előfordulhat"
Tele van a net ezzel, akármilyen fórumra mész. Képkalibrálással lehet enyhíteni, de mindig megmarad. -
sting2
addikt
Nagyon sokszor kiderül, hogy a felhasználó kvázi "szétcsavarja" a panelt, lehetetlen beállításokkal és akkor még csodálkozik mellé miért nem az igazi a képe.
A Dinamikus beállítás pont egy ilyen, nagyon nem jó alap a további kalibráláshoz - kivéve ha egy tengerparton nézed tűző napon.. -
tibi970307
tag
Nekem TX50EX700E TV-m van.
Nálam is van felhősödés és DSE is. Szerintem panel csere után sem lenne jobb, ez a típus ilyen. Nekem még így is jobban tetszik, mint a Samsung túlszaturált színei, vagy az LG világos feketéje.Ha sport közvetítésekre használod, akkor valóban nem a legjobb választás. Filmeknél nem szoktam látni, csak reklámoknál, ahol nagy egyszínű felület van és ráközelítenek a képre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Formula-1
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Dark Souls sorozat
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- BestBuy ruhás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- További aktív témák...
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Samsung S24 8/128GB, Kártyafüggetlen, Újszerű állapot, Garanciával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest