- UHD filmek lejátszása
- Melyik tápegységet vegyem?
- SONY LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Egér probléma
- Computex 2025: háznézőben a Chieftec-nél
- Autós kamerák
- Home server / házi szerver építése
Új hozzászólás Aktív témák
-
superg
senior tag
Az ips-nek továbbra is az előnye a nagyobb betekintési szög,szines tartalomnál.Színhelyesre be lehet lőni VA-t IPS-t is szemből nem fogod tudod megkülönböztetni,számtalan teszt meg saját tapasztalat alapján mondom.
IPS-t vegyen az akit nem zavar a gyengébb fekete,de szemből nézve ne várjon jobbat egy VA paneltől,ha mégis van különbség az a mögötte lévő elekronikában és a beállításokban keresendő
Kvardlipot: .kédésedre a válasz: nem én meg otthon láttam IPS-eket és VA-kat.csalafinta65Mi köze ennek a sötét sarokhoz?
-
Panthera
őstag
"Valakinek a sötétebb fekete tetszik valakinek meg az élethű szinek. Bár tudom, hogy az emberek többsége a rikító intenzív szinekre bukik amiket még nem látott a természetben. Na nekik nem való az IPS."
A VA panel az szerinted hátrányban van, tehát nem olyan élethű a színmegjelenítése?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell Latitude 5300 5310, 5400, 5410, 5420, 5430, 7480, 7490
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest