Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
senki66
senior tag
Szerintem nem üzletből szállítják, hanem központi raktárból, ott meg Te biztos nem veheted át, max azt tudom elképzelni, hogy üzletbe kéred a kiszállítást, de akkor ott fogod a tévét kipróbálni (üzembe helyezni) aztán mondjuk a 18-20 kilós 55-60 colos tévét haza szállítani? átlagos autóba be sem fér.
Én egy hete írtam róla, hogyan jártam [link] GLS-sel, de ott nem kellett felbontani, mert kívülről jól láthatóan ázott és szakadt volt a tévé doboza. Viszont hiába adtam fel új rendelést, igaz egy másik típusra) azóta a fülük botját sem mozgatják. Többször reklamáltam, mindig mást mondtak (még nem küldte vissza a futár, még nem vette vissza a raktár, stb, végül ma arra hivatkoztak, hogy nincs készleten, holott a weshopban simán lehet rendelni. Van egy olyan érzésem, hogy amiért vissza mertem küldeni a tévét vagy fekete listáztak vagy jegelnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest