Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- IFA 2024: Erős, bár drága NAS-ok a Ugreentől
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
csalafinta65
senior tag
Ma sikerült végre dűlőrejutnom a 640 vs. 650.illetően. A 640 megy végül a levesbe...A Ferenc krt-i Pana üzletben mégnéztem élőben a 40"-os 640-et. Kicsinek tűnt, és nem győzött meg a képe....a tesztek által írt kivételes mély feketét sem láttam..650 nem volt kirakva. Átmentem a közeli Euronics-ba. Na ott a a 42-es 650 -et megnézhettem. Ami érdekes, hogy az általatok favorizált LG42LB670 pont mellette volt. Én bizony most nem láttam semmilyen szürkés feketét. Szép fekete, abszolút színhelyesség, éles, természetes képe van. Az M1HD ment rajta, futball meccsel. A mellette lévő LG semmivel nem adott szebb képet, és jobb feketét....sőt a talpazata marha hülyén van megcsinálva, vagy 95 centi van a két talp között..lehet jó drága állvány után kajtatni...a Pana állványa 4900 ft-os ikeás lesz, a legolcsóbb szerintem. Edigitalnál valszeg holnap veszem át, 159.900. Reális ár. Kivételesen most nem hiszek a teszteknek..a magyar, külföldi tulajoknak tettszik, nekem is..Az SD adások meg gyalázatosak minden televízión....én elfogadhatót semmilyen lapos megjelenítőnnem láttam még Kizárólag CRT TV-én..arra is találták ki...szégyen, hogy egyáltalan vannak SD adások....
Új hozzászólás Aktív témák
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest