Hirdetés
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- ASRock lapok általában
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Smart TV vagy TV okosító? Mi éri meg jobban ma?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pilot
tag
Sziasztok!
Vettem egy DMR-ES10 jelű írót és elég furán viselkedik. Készítettem egy Panasonic kétoldalas RAM 3x-es lemezre időzített felvételt. Lejátszáskor viszont érdekes hibát produkált: a hatodik perc után elkezdett szaggatni, szétesett a kép, stb. A 40. perc táján azonban egyre jobb lett, a műsor vége felé meg tökéletes. Gondoltam a nagy vihar miatt..
Másnap ismét le akartam játszani a felvételt és nem volt hajlandó beolvasni a lemezt. Megfordítom, akkor meg látja, hogy a másik fele nincs megformázva.
Ez csak azért szar, mert így dobhatom ki a lemezt elvileg, mert másik lejátszó meg végképp nem fogja lejátszani lezáratlanul.
Korábban is volt egy érdekes dolog. Mikor megvettem minden CD lemezemet szépen lejátszotta, most meg egyet sem ismer föl. Azt sem amit korábban szépen lejátszott.
Mi lehet vele? Lehet, hogy a lejátszó része széjel van menve? Tényleg, ezeken külön vannak a felvételt készítő fejtől? Másnak is volt ilyen?
Másik gond. Mikor először bekapcsoltam szépen letöltötte a tv-ről a csatornakiosztást. Tegnap meg látom, hogy össze vannak keveredve. Na gondoltam, akkor megint letöltöm a tv-ről. Akkor viszont közölte, hogy erre nem alkalmas a TV-m!
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Filmvilág
- Milyen autót vegyek?
- ASRock lapok általában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Asztalos klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S7 Plus 6/128GB Megkímét,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Eladó gamer gép+billentyűzet egér és monitor
- MSI Bravo 15 Gamer Laptop: RTX 4060,Ryzen 7,1.5TB SSD 2 év garancia, karcmentes!
- Apple iPhone 13 128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- Lenovo Legion Slim 5 16AHP9
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest