Hirdetés
- Akciókamerák
- Milyen házat vegyek?
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- LG LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Killer man
tag
Sziasztok! A gépem memóriakártya hibát jelez. Egyik napról a másikra romlott el. Próbáltam másik kártyát, az sem működött. Egyébként működik minden funkció rajta, csak ugyebár a saját memóriája kicsi. Benthagytam a kocsiba egy fekete táskába, lehet, h ez ártott meg neki? Ha valakinek volt ilyen problémája akkor írjon, előre is köszi!
-
G.Zs.
senior tag
Sziasztok.
Nem találtam külön topicot a gépnek, ezért gondoltam nyitok egyet. Csodálkoztam, mert szerintem elég népszerű gép az ára miatt.És akkor jöjjenek a kérdéseim:
1.A beltéri, vakuval készített képeim nagyon sz@rok. Hogy kellene normálisan beállítanom a gépet, hogy jó képeket csináljon? ( Édesanyám Canon A460-asa és e között óriási a különbség.) Láma vagyok a fényképezéshez, valószínüleg alap dolgokat nem tudok.
2. Miben különbözik az LS2 az LS3-tól?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Akciókamerák
- A felhőbe ment terv: adj ötmilliárdot, kapsz százmilliárdot!
- Cyberpunk 2077
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AliExpress tapasztalatok
- Robogó, kismotor
- Milyen házat vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GAMER PC! Ryzen 7700X / RX 9070 / 32GB DDR5 / 1TB Gen4 / X870E /850w Platinum! BeszámítOK!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone R7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest