- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- E-book olvasók
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én igazából a S9600-at ajánlanám.Készítettek már vele nagyon szép képeket.Árban sem drága.A Canont viszont nem ismerem annyira.Erre nem tudnék válaszolni.
De nézd meg ezt a linket: [link]
Hasonlítsd össze a gépeket.Bár annyira nem megbízható,mert nem biztos,hogy a gép a rossz ha a kép rosszul sikerült.Ez ne vegye el a kedved egyik géptől sem.
Amúgy ajánlom az Canon S3-as forumot.Ott olvass vissza vagy kérdezd meg mit gondolnak a gépről: [link]
Ez megbízható -
válasz
greyhead #432 üzenetére
Mi a gond az Fz30-al(zaj?)?Színek is jobbak,a kép is részletesebb és nem dobsz ki fölöslegesen pénzt.Ha megveszed az Fz50-et(áron felül)csak annyival jobb,hogy a madár tollai nem fognak látszani(kis túlzás)az erős zajszűréstől.De,nem lesz annyira élethű a kép mint az Fz30-al és még több zaj is lesz a képeken.
10>8 alapon jobb képet várnék
De itt nem így müködik.Ha+mp akkor+nagyobb szenzor,akkor talán igaz lenne az állítás,de itt rosszabb képet kapsz.De a legjobb ha vársz míg valakinek a gépét nem tudod kipróbálni,addigra talán le is megy az ára.
Szerintem tartsd meg a gépet.Vagy vegyél egy másik gépet+nagyobb előtét lencsét. -
A zaj sajnos elég nagy,és nem valószínű,hogy lehet is bármit vele csinálni.De átlag usernek még jó lehet(csak ne zoomoljon rá a képre)
Még szerencse,hogy idén nem tudtam beruházni egy gépbe,mert szívbajt kaptam volna,hogy nem tudok egy normális gépet venni.Pedig már milyen régóta szeretnék. -
A Fujinak lehet,hogy nem fog idén megjelenni az S9500 utódja?
-
''túl sokat vártok el ettől a géptől!''
Lehetde a Pana kidobott egy király gépet
.Akkor amikor várjuk az utódját,azt remélné az ember,hogy minimum ugyanolyan vagy netán jobb lesz mint az előző.Ami persze csak hozzáállás kérdése
Ha az ember csak néha akar fényképezni vesz egy ultra kompaktot,de ha szép képet akar vagy vesz kompaktot vagy egy DSLR-t.Igaz drágább a DSLR,meg nem nagy a zoom tartomány,de jóval szebb képet készít.És az Fz50 ára majdnem egy DSLR.
Én eddig egy olyan gépet szerettem volna amivel majdnem profi képeket lehet készíteni(kompakt) és sokoldalú.De ha ezt a minőséget megkapom az olcsóbb kategoriában,akkor miért ezt vegyem meg?Vagy veszek egy drágább gépetMíg az olcsóbb kategórában nagy a fejlődés
a felsőkategórában semmi nincs,parasztvakítás,mp háború.
Ez csak feltétekezés,mert még nem tudunk sokat az Fz50-ről -
Hello.Sajna nekem nincs fz30-am,de tudok pár infot róla.Gyenge fényben meghal az Fz30(valszeg az Fz50 semmi esélye sem lesz,úgy tünik)A Panasonic hátránya a sok zaj.És most is lesz belőle elég sok.Mivel még nincs részletes teszt az Fz50-ről,igazából nem tudjuk milyen a gép,csak sejtjük,adatokból(néhány képekről).
De azt tanácsolom neked,hogy még várj egy picit.Szerintem lassan(ha nem holnap)megjelenik a Fuji új gépe,és szerintem sokkal jobb úgy gépet venni,hogy szélesebb a választék(meg szerintem jobb lesz az új Fuji a Panánál).Meg a Pana elég bizonytalan még. -
Az nem lehetséges,hogy a Pana most abban újít,hogy ha kevesebb felbontáson fotózunk,akkor nem leméretezi képet,hanem csak annyi szenzor müködtet?Akkor jó az a +mp,de ha nem kell,akkor csak átrakod 6-ra.Nem lesz annyira zajos,+ mp(reklám)és mindenki boldog.Vélemény?
Ésszerűnek tűnik
-
Az a S5600-nak az utódja.Nagyon jó gép mind a kettő.
[link]
Ez a 70e Ft-os kategória(S5600 annyi volt),de az újdonság mindig drágább az elején
Én az S9500 utodját várom.Mi lesz a neve még nem tudom,de tavaly 27-én jelentették be az S9500 és valőszínűleg most így lesz(Pana is tartották az időt,mert tavaly is e tájban jelentette be a készüléket[Fz50])
-
Ha most kidobná a Fuji az utódot,akkor 1 évig simán uralná a ezt a kategoriát.Persze a ha nem baltázzák el nagyon(miért tették volna,hátrányban voltak ezért dolgozniuk kellett,ellentétben a Panával ahol +2mp és kis program megvan oldva[+lencsén is dolgoztak]).De lehetséges,hogy Fuji is elrontott valamit(+ mp,zajszűrés),akkor meg nem veszek ilyen gépeket.Az alsóbb szegmensekben részletgazdagabb képet csinálnak.Tavasszal kénytelen leszek venni egy DSLR-t,kezdőként vagy várok 1,5 évet.
Ebben a kategoriában már komolyabb emberek vannak.Olyanok akik értenek is a fotózáshoz és szeretnének szép képeket csinálni,de nem akarnak bajlódni az obikkal.Akkor meg miért vakítanak minket megapixelekkel?Vegyenek már komolyan.Tanulják már meg végre,hogy nem a megapixel érdekel minket.És amíg ezt nem fogják fel,addig nem veszek ilyen gépet.
Eddig Panás voltam,de már csak a Fujiban reménykedem -
válasz
bagibetyar #22 üzenetére
Már voltam a Saturn-ban is és ott se volt Fz30.De S9500 igen.A többi helyen meg nincsenek kirakva.Az a gond még sohasem volt alkalmam kézbe venni a készüléket
-
Tegnap voltam az extreme digital-ban és megkérdeztem van-e Fz30,mert nem találtam.Azt mondta a kedves eladó hölgy
már csak 1 db van(ezüst,142-ért
),mert Szeptemberben jön az új készülék
-
válasz
bagibetyar #15 üzenetére
Én inkább a külföldi tesztre vagyok kiváncsi.Belehalok a kiváncsiságba
A pixinfon Október 10-én tesztelte(S9500 szeptember 9
De szerintem külföldön előbb megjelennek a tesztek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁRZUHANÁS -30%
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest