- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ASUS ROG Ally
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Shadow-
aktív tag
Szabad
Boldog gazdája lettem egy Olympus E-520-nak 14-42 meg 40-150 obival illetve egy Metz MB 48 -as vakunak. Most épp egy fix 35-ös Zuiko obira gyúrok. Kollégám meg már rágja a fülemet, hogy mondjak neki egy árat, mert vinné a gépet. Más dimenzió, mint az ősrégi 3 megapixeles Fujija. -
vati
senior tag
Ez a jó drága ''gyári'' akku, elsősorban a Panasonic feliratot fizeted meg rajta.
Az utángyártott (amit máshol árulnak) ugyanazt tudja, feleannyiért.
Illetve, kb. fél éve panaszkodott 1-2 ember, hogy az utángyártott nem méretpontos, ezért kiesHET a töltőből ha rázogatják, és/vagy a csatlakozói nem túl jó minőségűek. Nem tudom ez mennyire szubjektív, én eddig nem éreztem szükségét pótakkunak. Elég sokáig bírja, és gyorsan feltölthető.
A Wormsign korrekt hely. Velem eddig az Extreme Digitalban is korrektek voltak, bár magát a gépet nem venném náluk, pont a gari miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS ROG Ally
- iPhone topik
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest