Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen széket vegyek?
- Plexi topic
- Autós kamerák
-
PROHARDVER!
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
attilav2
üzenetére
Nem is értem miért épp tőlem, amikor én is kezdő Padavanos vagyok.

Egyébként az Automatic I/O RAM Caches Reclaim nálam 50%-on van, ennyi is volt, én nem nyúltam hozzá. Persze lehet, hogy csak akkor aktiválódik, ha ténylegesen rákötsz egy háttértárat. Nekem van rajta HDD.
Az Auto Check Filesystem on Storage Plug-In? végül is hasznos lehet, főként ha torrentezel, mert ugye akkor rengeteg írási, olvasási, és törlési művelet van a HDD-n, így könnyebben előfordulhat filerendszer sérülés is. Ugyanakkor ha mondjuk rendszeresen le/fel húzgálod a HDD-t, mert mondjuk átkötöd TV-re amikor meg akarsz nézni róla valamit, vagy másoláshoz PC-re dugod, akkor bosszantó és felesleges is tud lenni a sok ellenőrzés, ami nagy HDD esetén nem kevés idő lesz. Persze attól is függ, hogy milyen szintű ellenőrzést csinál, sosem próbáltam, nem ismerem a működését, de ha a felhasználás jellegéből adódóan túl gyakran futna így az fs-check, akkor jobban jársz ha x időnként inkább manuálisan ellenőrzöd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen NAS-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi belépő szinten
- Samsung kuponkunyeráló
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- PlayStation 5
- Elektromos cigaretta 🔞
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest