Hirdetés
-
PROHARDVER!
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
Valaki járt már így?
Webszerverhez szeretnék egy egyszerű 80-as port átirányítást beállítani, de sehogy sem sikerül. Régebben ment ugyan ezzel a routerrel, nem tudom hányas Padavannal. Most azonban a logból úgy tűnik nekem, hogy sehogy sem akar TCP-t állítani, UDP-n állítja a 80-as portot. Tesztelés során természetesen nem bírok a szerverre jutni a 80-ason.
Többször megpróbáltam újra és újra beállítani, ugyan ez az eredmény sajnos. FW frissítést ha lehet, el szeretném kerülni most, mert nincs humorom mindent újra beállítgatni. Persze ha nem lesz más megoldás, akkor...
Tudtok erre valami megoldást?
Padavan firmware: 3.4.3.9-099_e6f4533
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Ableton Live 12 Suite Education
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó egy s21+ 5g
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 5080 AERO OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest