-
PROHARDVER!
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
Valaki járt már így?
Webszerverhez szeretnék egy egyszerű 80-as port átirányítást beállítani, de sehogy sem sikerül. Régebben ment ugyan ezzel a routerrel, nem tudom hányas Padavannal. Most azonban a logból úgy tűnik nekem, hogy sehogy sem akar TCP-t állítani, UDP-n állítja a 80-as portot. Tesztelés során természetesen nem bírok a szerverre jutni a 80-ason.
Többször megpróbáltam újra és újra beállítani, ugyan ez az eredmény sajnos. FW frissítést ha lehet, el szeretném kerülni most, mert nincs humorom mindent újra beállítgatni. Persze ha nem lesz más megoldás, akkor...
Tudtok erre valami megoldást?
Padavan firmware: 3.4.3.9-099_e6f4533
Új hozzászólás Aktív témák
- A Honor profi iPhone másolásban
- Linux kezdőknek
- Kijelzőjén alig látható gyűrődéssel mutatkozott be az Oppo Find N6
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Metal topik
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- AKCIÓ! Asus TUF A17 FA707RR FHD Gamer notebook - R7 6800H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB W11
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- AKCIÓ! Gigabyte Gaming RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest