Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
István89
tag
válasz
Angel2014
üzenetére
Én voltam bent az Ezred utcában, esetleg érdeklődj ott, a telefon teljesen feleleges, nem fogják felvenni, szerintem nincs is telefonos ügyfélszolgálat mögötte, csak zenélnek 8-tól 4-ig, aztán lezárják a vonalat. Én 6-7 órát telefonáltam el.
A rendőrségi feljelentés semmit nem fog segíteni, előbb töltsd ki a reklamációs űrlapot, ha volt értékbiztosítás a csomagon, akkor 220 000 Ft-ig kártalanítanak. Ha nem, akkor max 4 000 Ft. Sajnos az én csomagomra nem vették meg, ezért max ennyit fognak valamikor elutalni. Számomra is a legdühítőbb, hogy az ügyfélszolgálat, kommunikáció semmi, értem, hogy sok csomag van, de egyelőre nem látni, hogy ebből mikor fog kijönni a cég és most már foxpost autók is mennek az ezred utcába segíteni, mert egyszerűen kaotikusak az ottani állapotok. Oké foxpost is már ők, de ez se segít nekik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robogó, kismotor
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Arc Raiders
- Apple MacBook
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- AKCIÓ! szinte RAM áron adom! MSI Vector GP78 HX13V i7-13700HX RTX4080 32GB DDR5 1TB QHD240 1 év gari
- Beszámítás! Asus TUF A16 FA608UH FHD Gamer notebook - R7 260 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest