- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
himpike
aktív tag
Heeelp.... pls!
Van itt előttem egy Packard Bell ENLE 11bz tipusú izé... rajta windows 8 izé. Legújabb wifi driver (atheros quallcom azt hiszem). A wifi elvileg az fn+F3 gombbal kapcsolna be, de csak a repülőgép mód kapcsolódik ki és be, a wifi nem - a ledje sem világít. A windows diagnosztikája szerint hardveres kapcsolóval le van tiltva a wifi azért nem megy.Próbáltam tiltani, visszaengedni, drivert újratelepíteni, funkciógombok eredeti funkcióját visszaállítani, de semmi eredmény. Az eszközkezelőben ott a kártya, nincs mellette felkiáltójel, szóval jól van telepítve. A wifi beállításánál csak annyit ír a win 8 hogy Wifi(ki). nincs mellette kapcsoló, nem tudom átkapcsolni, csak a Fly mode-ot.
Ha van valakinek ötlete igaztán megköszönném. Eddig semmi baja nem volt, most hirtelen nem működik. A gép nem saját, nem tudom volt-e előzmény ezen kívül, azért is raktam újra a driverét. Próbáltam kézzel, próbáltam auto win8 telepítéssel it. A PB fast lanet is eltávolítottam már. Liveupdate se írja hogy lenne bármi új a géphez amit letölthetnék.
-
Csaszykj
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap vásároltam PacardBell EasyNote TE69KB notit.
Win8 repült róla gyorsan, a gyártó oldaláról leszedtem a a win8-as drivereket, minden smakkolt, kivétel a VGA driverje - AMD oldaláról leszedtem - feltelepítettem, de az USB3-as vezérlőt nem rakta fel.
Kis google-özés után találtam ezt az oldalt : Link - innen letöltöttem az AMD USB 3.0 eXtensible Host Controller - 0100 (Microsoft) drivert, ami orvosolta ezt is.Gondoltam leírom, hátha valaki fog ezzel a problémával találkozni.
ÜDv.: Csaszy
-
mash
csendes tag
Sziasztok!
Van egy ilyen Notim:
Packard Bell EasyNote TK36 PEW92
2 Gb RAM van benne
de bővíthető?
sehol nem találok leírást hozzá a neten -
Palaczki
újonc
válasz
HellGreg #2043 üzenetére
Helló! Nekem egy olyan kérdésem lenne hogy van egy Packard Bell Easy Note TE11 HC Laptopom és videókártyát akarok bele venni de nem tudom hogy milyen kell bele, vagyis hogy milyen videókártya foglalat van benne...valaki segítene? Előre is köszönöm
Jelenleg most ilyen van benne...
Intel(R) HD Graphics (6CU 6SP SM4.1 650 Mhz/1.1Ghz. 128MB DDR3 1.33Ghm 128-bit, Integrated Graphics)
-
törölt tag
Srácok, mit kell feltennem, hogy legyen USB3.0?
Packard Bell EasyNote TE69KB (a vinyó 750-es)
A VGA HD8330, szerintem a CPUba van integrálva, mert semmilyen normál Ati HD driver nem ismerte fel. -
HellGreg
őstag
Sziasztok, valaki meg tudja nekem mondani, ha egymás után halnak meg a billentyűzeten a gombok, akkor az gondolom billentyűzetcsere lesz, de olyan kategória-e, amit azonnal meg tudnak csinálni, vagy több napos művelet-e, és kb mennyibe kerül?
Köszi
Úgy látom, kb 3 db billentyű működik már csak, nem tűnt fel, mert külső billentyűzetet használok, mióta halnak rajta a gombok. Ja és előfordulhat-e hogy a bekapcsológomb (power) is meghal majd? -
pingvin66666
csendes tag
válasz
pingvin66666 #2036 üzenetére
A probléma megoldódott, de azért köszi a helpet!
-
gabe_
őstag
válasz
pingvin66666 #2034 üzenetére
Hali!
Biztos be van kapcsolva a wifi? (Fn+F2 gomb szokott lenni általában) Ha világít a wifi ledje a laptopon, akkor tárgytalan a kérdésem. -
pingvin66666
csendes tag
válasz
pingvin66666 #2033 üzenetére
Próbáltam már "Hardware ID" alapján is rákeresni, úgy kidobott egy Realtek drivert, felraktam, de az se csinált semmit, nem társította a hardverhez.
-
pingvin66666
csendes tag
Üdv mindenkinek!
A segítségeteket szeretném kérni. Ismerősöm notiját újra kellett telepíteni, de egyetlen egy gonddal küszködök már két napja, nem találok wifi drivert. Próbáltam a hivatalos oldalról, a megfelelő noti típus szerintieket (hármat különböző márkájú drivert is kiad, az milyen már), de egyáltalán nem működik.
A noti típusa:
Packard Bell EasyNote TV43-HC-845HGAki tud megoldást, annak előre is köszönöm!
-
fater69
csendes tag
Sziasztok! Tudja esetleg valaki, hogy mit változtattak (javítottak) egy F4085-GN-556HG (TK85) tipusú noti, 1.30 -as BIOS-án? Jelenleg az 1.29-es kiadású van rajta gyárilag, újonnan vásárolt notebookon. Érdemes frissíteni rá?
-
maszat07
tag
Sziasztok!
Van egy packard bell pew96 típusú notebookom az lenne a kérdésem hogy hogyan férek hozzá a ventillátorhoz hogy ki tudjam a porból szabadítani az egész hátulját le kell bontanom illletve mire kell figyelnem?! Köszönöm előre is válaszokat! -
Pityu.
nagyúr
Valakinek van régebbi laptopon windows 8.1?Én azt raktam a packard bell tm85 re csak fényerőt nem tudok állítani azt mondják chipset driver hiánya miatta de nem mertem meg próbálni telepíteni 8.1 alatt a 2010 es drivert.
-
fricihun
csendes tag
válasz
fricihun #2026 üzenetére
Na win7 telepítésen túl vagyok, sikerült megoldani a dolgot. Viszont Packard Bell jól felrakta a drivereket a honlapjára. Minden megvan kivéve a chipset. Honnan szedjek hozzá drivert? Annyit tudok hogy AMD Quad Core A4-5000 proci van a gépben.
Másik, hogy nem működnek a gyorsindító gombok a billentyűzeten (hangerő, fényerő, wifi stb.) Elvileg mindent felraktam ami driver a honlapon volt, és mégse elég...
Ötlet?
Üdv, Tomi
-
fricihun
csendes tag
Sziasztok!
Ismerősöm vett egy Packard Bell EasyNote TE69KB típusú laptopot ami gyárilag win8-al van telepítve. Megkértek, hogy rakjak rá win7-et. Bootolási sorrendet átállítottam biosban, de amikor felpörgeti a dvd-t kiírja, hogy: "DVD meghajtó" has been blocked by the current security policy.
Ez mi? Hogyan lehet ezt kiütni? Sose láttam még ilyet.
Üdv, Tomi
-
HellGreg
őstag
Sziasztok, van nekem egy LS11HR típusú PB-m, 2 éves, a következő konfig:
- sandy i5 2410 m
- 4 gb DDr3
- Radeon 6650m 1Gb + Intel akármiaz a bajom, hogy elkezdtem WoT-ozni, ment is high grafikán, csak néha melegedés miatt lekapcsolta magát a gép. Plusz hűtőt nem használok. Rájöttem, hogy minimum grafikán is teljesen jól néz ki, levettem, csak a tripla pufferelést hagytam pipálva (nem tudom mi az), amúgy minden minimum, 1920 felbontásban (külső monitort használok). első 1-2 csata oké, 50-60-70 fps. Aztán elkezd hülyülni, leesik 15-20 környékére, akad, elég idegesítő. Levettem 1680-as felbontásra, ugyanaz. Feladatkezelőben belőttem hogy egy mag vigye, ugyanaz. Beállítottam magas prioritásúra, ugyanaz. Kilőttem azokat a háttérfolyamatokat, amelyek bezavarhatnak. Ugyanaz. És már nem tudok mit kitalálni. Kínomban rákötöttem kábellel a routerre (előtte wifin volt), egy ideig nagyon jó volt, majd megint ugyanaz, akadás, 15 fps stb. És már nem tudok mit kitörpölni neki. Néha 40 fps, máskor (többször) 15-20.
Nem hiszem, hogy a konfig gyenge lenne hozzá, tehát valakinek van valami ötlete esetleg?
Előtte Skyrim, Cities XXL, Heroes VI, FIFA 13 (asszem), GTA 4 szépen futottak. Ez meg nem.
Köszi előre is. -
kulcsari
csendes tag
Sziasztok!
Kaptam egy notit és érdekelne a típusa mert nem találok róla semmit!Annyi van rá írva h Packard Bell Ares gm2 meg az agm20
Ez milyen típus mert nem találok róla semmit
Várom a hozzászólásokat!
-
matyiroli
tag
Sziasztok!
Packard Bell EasyNote F6243-HC-345HG típusú laptopon szeretnék BIOS-t frissíteni. 1.13 van most rajta, feltennék valami frissebbet, de nem boldogulok vele. Leszedem a BIOS-t a gyári oldalról, van valamilyen .exe melyet lefuttatok, elindul egy kis progi, de hibaüzenettel elszáll. Win 7 64 bit van most fenn, gondolkodom Win 8 telepítésén csak előtte frissítenék egy BIOS-t. Köszi a helpet!
-
Hoshi_HUN
csendes tag
Egy problémám van.
Packard Bell EN TK81 típusú notebookom van. Ma játszottam haverral (wow) és egyszercsak a gép kikapcsolt. Be volt dugva töltőre, mégis egyszer csak kikapcs. bekapcsoltam, és kidobta, hogy nem rendesen állítottam le, stb. Most a led pirosan villog. De a rendszer 100% töltöttséget ír.Miért villog, mi romolhatott el, mi a baja?
Valaki segítsen, kérem!Előre is köszönöm!
-
sgteam
aktív tag
Üdv!!!!
srácok vettem egy easynote ts laptopot feltettem rá win7-et a hivatalos oldalról a drivereket hozzá de a hang nem megy rendesen hol van hang hol nincs esetleg valami ötlet? win7 64 bit van rajta utorrent vlc player és más semmi. i5 proci 8gb ram
-
gerner1
nagyúr
válasz
kabir68 #2008 üzenetére
kabir68
Több oka is lehet. A winfos Sajátgép/Eszközkezelő listájában, ha van felkiáltójeles egység, akkor az is okozhatja. Hiba lehet a gép mellé CD-n kapott, vagy a gépre előre telepített winfosban található driverek valamelyike.
Jellemzően okoz ilyet, ha az alaplapi chipset vezérlő drivercsomag a windows -é, amellyel maga winfos telelpül. A winfos telepítést követően az alaplapi chipset vezérlő telepítésével érdemes kezdeni, mert a rendszer számára ez írja le pontosan, hogy mi is van a gépben. Ezt követően a CPU-ba inegrált VGA ha van ilyen, majd a VGA, majd hangkártya. Ezek után a többi kisebb egységé. Mindegyik telepítése után érdemes újraindítani, akkor is, ha nem kéri a rendszer.
Alaplapi chipset, VGA, hankártya telepítéshez, én magam pölö sosem használok PB oldaláról letöltött drivercsomagokat, mert hatalmas hátrányban vannak mindíg az erdeti gyártó által kiadott leghfrisebb driverekhez képest.
Tehát, telepítés előtt , célszerű letölteni (a Te esetedben) az alaplapi chipset driver -t az AMD oldaláról. A VGA telepítőt a VGA gyártójától (Ati -t az AMD oldaláról, az nVIDIA -t meg az nvidia.com -ról).Gyakran előferdül még, hogy kevés a rendszer számára még szabad RAM a gépben, ezért megállás nélkül dolgozik a virtuálisRAM-ra (HDD). Alapjaiban ezzel sem szabadna probléma lenni, de ha mondjuk erősen fragmentált a vinyó, vagy éppen már haldoklik, akkor már okozhat szaggatást. Egy defrag esetleg segíthet.
Gyakran probléma az is, hogy pölö egy N-es WiFi szabvánnyal bíró gépet egy G -s, vagy igen gyakran egy B-és router-hez csatlakoztatnak WiFi -n. Szintén elégtelen.
Sokat rendszerteljesítmény esznbek meg a háttérben futó vírusírtók is, amelyek szinte mindegyike, állandóan hozzányúlkál a hálózati kapcsolathoz (LAN vagy WiFi...) és minden ilyen alkalommal értelem szerűen még a hálózati adatfolyamban is keletkezik egy röccenés. A folyamatosan futó Skype pedig egy igazi megállás nélküli sávszélesség foglaló.
Aztán ezek kombinációja is lehet. Vagy az, hogy az adott sávszélességet más gépek is bitorolják egyidőben. Gyakran probléma ez mobilstick -es internethasználóknál, ahol az ilyen esetekben mindíg kiderül, hogy az adott helyen nem éppen a legfrankóbb a térerő....
Szóval, így eslőre, látatélanban, érdemben egzaktakt választ adni a kérdésedre, elég nehéz.
-
gerner1
nagyúr
Geza60
Packard Bell EasyNote TM86 -ban HM55-ös chipset van. A DDR3 működési frekvencia, az ebben az esetben is CPU típushoz kötött.
Tehát, ha neked 1066Mhz -en keyteg a RAM, akkor:
P4500, P4505, P4600, P6200 vagy P6300 -as Celeron .......... - vagy i3-330E , i5-520E, i5-520M, i5-540M, i5-560M, i5-580M, i7-610E, i7-620LE, i7-620LM, i7- 620M, i7-640LM, i7-640M, i7 -660LM prockó van a gépedben.[link] HM55 támogatott CPU-k. Az U-val kezdődő jelölésűek, valamint az UM -mel végződő jelölésűek DDR3 - 800Mhz -esek.
1333Mhz az az i7-720QM -től felelfelé támogatott.
-
Sziasztok!
A kérdésem az lenne, hogy van egy Packard Bell EasyNote TM86 típusú laptopom. Vettem most bele még 2GB memóriát, 1333-as volt benne és most is olyat vettem. Viszont nézem mindenféle diagnosztikai programokban és az összes azt írja, hogy 1066-on megy csak. A kérdésem az lenne, hogy létezik ezekhez a gépekhez valami tuning program, vagy olyan bios, amiben tudnék valamit kezdeni ezekkel a beállításokkal? Most a biosban, kb a boot sorrenden és az időn kívül semmit nem tudok állítani...
Köszönöm a segítséget előre is! -
kabir68
újonc
PB EasyNote TE11 BZ típusú notebookot vettem a szüleimnek, de ha megszakadok, akkor se tudom elérni, hogy ne szaggassanak rajta a legkisebb felbontású YouTube videók is. Cseréltem drivert, meg minden. Szerintetek vigyem vissza? A windowsos memóriateszt se jelez hibát.
-
bn007
újonc
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. Ki néztem magamnak ezt a gépet Packard Bell EasyNote TE11HC-B962G75MA 90000 pénzért. Megéri az árát vagy keressek másikat? Netre filmre tanulásra lenne használva, játékra nem.Választ előre is köszönöm. bn007
-
-
csendes tag
Sziasztok vásárolni szeretnék egy notebookot a szülök részére de nem tudom eldönteni hogy melyiket vegyem meg.Volna egy kiválasztott darab ami elnyerte tetszésemet
ackard Bell TE11BZ-11204G50MNKS.
pár adat róla:
Processzor típusa AMD Fusion
Processzor modell E1-1200
Processzor órajel 1.4 GHz
L2 cache mérete 1 MB
Memória mérete 4 GB
Memória típusa DDR3
Memória maximális sebessége 1066 MHz
Memória foglalatok száma 2
Memória maximális mérete 8 GB
Kijelző mérete 15.6"
Kijelző felbontása 1366 x 768
Videokártya típusa Integrált
Videokártya modell AMD Radeon HD 7310
3D kijelző Nem
Érintőképernyő Nem
Merevlemez kapacitása 500 GB
Merevlemez fordulatszáma 5400 rpm
Csatlakozók
VGA (D-sub) kimenet
HDMI kimenet
USB
Fülhallgató kimenet
Mikrofon bemenet
MemóriakártyaMemóriakártya foglalat
SD
MMC
Memory Stick
Memory Stick Pro
xD
WebkameraWebkamera felbontása 1.3 Mpx
AkkumulátorAkkumulátor cellaszáma 6
További tulajdonságokUSB csatlakozók száma 3
USB 2.0 csatlakozók száma 3
USB 3.0 csatlakozók száma Nincs
Numerikus billentyűzet Van
Optikai meghajtó DVD Super Multi
Hangkártya Van
Kártyaolvasó Van
Súly 2.7 kgMi a véleményetek róla esetleg szakértő vagy akinek volt vagy van ilyen vagy bármi vélemény erről a darbról előre is köszi
.
-
Pityu.
nagyúr
Sőt nagyon késztetésem van hogy a windows 7 et vissza rakjam,mert a win 8 el kezdett hülyéskedni pl neten videókkal pl youtubon szaggatni aztán kiírja nincs videó,vagy nem lehet lejátszani lecseréltem a flash playert is de most meg zöld a videó nincs képe
-
Pityu.
nagyúr
Nekem van egy Packard bell EasyNote TM85 JN 501HG laptopom amin jelenleg windows 8 fut mert előzőleg windows 7 el rohadt lassú lett nem tudtam rá jönni mi a probléma,volt szervizben de tuti rá sem néztek,na raktam rá win 8 at és gyorsabb lett probléma mentesebb de most megint el kezdett lassú lenni rohadtul már nem tudom mi lehet fogtam magam el kezdtem tesztelgetni memória rendben,processzor rendben,videó kártya rendben,és egyenlőre úgy néz ki a hdd is rendben.
Packard bell EasyNote TM85 JN 501HG paraméterek
-Processzor típus: Intel Core i3
-Processzor jellemzők: 330M (3MB cache, dual core) 2.13GHz
-Memória: 4GB / 1066MHz DDR3 (8GB-ig)
-Merevlemez: 320GB SATA 5400 fordulat
-Kijelző méret, felbontás: 15,6" WXGA HD
-Kijelző leírás: 16:9 HD LED GLARE
-Felbontás: 1366x768
-Optikai meghajtó: DVD-RW Supermulti DL
-Chipkészlet: Intel HM55 Express
-Videovezérlő: ATI Mobility™ Radeon® HD5470 / 512MB
-Akkumulátor, üzemidő: 6 cellás Li-Ion (10.8 V, 4400 mAh, 48 Wh)
-Billentyűzet: Numerikus Billentyűzet
-Pozicionáló: Touchpad - gödítő sávval
-Audio: Audio/ Mikrofon bemenet, Fejhallgató kimenet
-Bővítőhelyek: Kártyaolvasó: 5 az 1 (SD/MMC/MS/MSPro)
-Portok: 3 x USB 2.0, D-SUB / HDMI, LAN
-Kommunikáció: WIFI: 802.11b/g/n
-Méret: 381 x 253 x 34,14mm
-Súly: 2,6 kg
-Ethernet: 10/100 Ethernet
-Modem: Nincs
-Egyéb szolgáltatások: Webkamera: 1,3MP
-Operációs rendszer: külön vásárolható
-Lokalizáció (billentyűzet és op. rendszer nyelve): magyarNa most meg néztem hőmérsékletileg is
Aztán kicsit prime95 el meghajtva
Nos véleményetek szerint lehet a melegedés a probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Macbook air m4, 1 hetes új, 3év garancia
- JÁTÉKOS Dell 15 NVIDIA 2gb Intel core i5-7200 8gb ddr4 256gb ssd win11 Magyar bill VILÁ
- GAMING LEGION 17col 144HZ RTX 2070 8gb i7-8750H 16gb ram 500gb ssd Win11
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest