Új hozzászólás Aktív témák
-
Exhodus
tag
Közben rájöttem, hogyha megvárom az Ati 4870 x2-t akkor nem is lesz szükségem X48-as lapra, Q6600-ashoz még mindíg a P35 a legjobb?
-
Exhodus
tag
Jugeen mester ha erre jársz légyszives vess egy pillantást a #333-as postra
Thx -
Exhodus
tag
Szerintetek mennyivel menne többet P5E3 Premium, 2x2 Giga Diablo DDR3-al, 450-es fsb-n tehát 1800-as ram frekin (ez a diabló is 2000-es) Mint egy Rampage Formula 2x2 giga Corsair Dominatorral DDR2, (a több alkatrész adott: Q6600, ATi 4870 CF, winyók Raid0-ban) Pontosabban arra lennék kíváncsi hogy játékok alatt lenne e érezhető különbség szerintetek, ha igen kb mekkora?
-
Exhodus
tag
Mondjuk ezek a németek is balfaszul tudják felrakni a képeket, nem elég hogy nem egy kép, de még ráadásul rákattintás után külön ki kell nagyítani a képet, akkor meg a lapra nyitja meg, szóval nem tudsz kettőt egyszerre nézni, váááá hogy lehet így adatokat összehasonlítani
Ami viszont érdekes, nézelődés közben találtam itt egy másik összehasonlító tesztet is, ahol az Msi X48 Platinummal hasonlítják össze a P5e3 premiumot, és baromi jól tartja magát az Msi lap, igaz nem tudom legyőzni ezt a mélyről jövő utálatot amit az Msi lapok iránt érzek, jelenleg is az van igaz, de ez is a fő ok amiért utálom
-
Exhodus
tag
-
Exhodus
tag
Sajna a külföld megint nem pálya, áfás számla kell és nem a saját nevemre, nemtom hogy nézne ki a cég könyvelésében hogy külföldről rendelt alkatrészt az amúgyis irodai célra túlméretezett gépébe, ha egyáltalán tudnék szerezni róla áfás számlát, de nemtom hogy megy ez nem szoktam külföldről rendelni
Tudom lehetetlen tudok lenni, de ha egyszerű lenne menne magamtól is a döntés
-
Exhodus
tag
hát játszogatni, attól függ mit értesz játszogatáson
, mindenesetre nem a szintetikus tesztek eredményeire hajtok az tuti. Igaz mondtam hogy a pénz annyira nem számít, de azért annyira nem vagyok elersztve hogy 80k-kat adjak ki ramra, úgy kb 60-65-ben maxilmaliztáltam a ramra szánhatót, és a 4 gigához eléggé ragaszkodom, lehet mégiscsak DDR2 lesz a dologból....Ellenérvek?
Esetleg 5let valami 1800 mhz-es DDR3-ra ami jó is és megfizethető is? (Jó tudom túl szép is lenne
, de hátha)
-
Exhodus
tag
Hát semmiképpen sem hardcore OC-re kell a gép, a procit szeretném felvinni 3600-ra elvileg azt viszi is, memóriából ilyenekből csak ésszerű (értsd, biztonságos és stabil) tuningot akarok kihozni, olyat hogy egyszer belövöm aztán megy, nem akarok heteket finomhangolni hogy pár ponttal többet érjen el itt vagy ott, gamezni kell meg infós melókra nem versenyeket nyerni
-
Exhodus
tag
A pénz a kisebb gond, azért persze ésszerű keretek között, amit nem tudok hogy megéri e a DDR3, egy csomó helyen olvastam hogy jelenleg egy jó időzítésű húzott DDR2 simán otthagyja, engem meg a teljesítmény éredekel
, viszont valami olyasmit is láttam valahol hogy a DDR3-as alaplapokban már valami javított chipset van a DDR2-esekben meg nem, de ebben megint nem vagyok egészen biztos. A P5E3 premium nem allergiás a 4db memória modulra? csak mert pont ebben a topicban volt embereknek gondja a 4db modul működtetésével.
Mindenesetre felírtam ezt a két nevet, köszi
-
Exhodus
tag
Hali
X48 vagy X38 vásárlásán gondolkozom, végigolvastam a topicot, ahogy látom az X48 jobb, van végülis megbízható megoldás a 4 db memóriamodul rendes kezelésére, vagy az mindíg lutri és feszállítgatás marad? Már úton van a kitesztelt Q6600-asom hozzá, szóval a proci adott amiben segítséget kérnék hogy szerintetek DDR2 vagy DDR3 és milyen márkájó lap, Asus, Giga esetleg DFI(bár ez utóbbi árairól tippem sincs). Ati-éknak és a 4870-esnek hála CF-ben gondolkozom.
Előre is kösz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fotók, videók mobillal
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PlayStation 1 / 2
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i5-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest