Hirdetés
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Hobby elektronika
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autóhifi
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
delektatos
csendes tag
Köszönöm a segítséget!
Sajnos csak órajelet tudok emelni. Egy 3,2GHz -es P4 procit akartam volna jól felhúzni de kéne neki +fesz. 3,7GHz megy simán utána már kéne emelni a feszültséget. Hőmérsékletileg még simán bírná még, mert a régi alaplapomba 3,96GHz-en simán ment csak beszart valami oknál fogva (AsusP4P800S-X). Ott 1.5V kellett neki.
Sajnos a ctrl+f1 sem működik.
Ez van köszi még egyszer mindenkinek. -
delektatos
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni hogy Asrock P4i65PE alaplapon hol lehet a cpu-nak emelni a voltot? Egyáltalán lehet? Mert nem találtam ilyen opciót.
-
delektatos
csendes tag
Köszönöm a segítséget! Tényleg az volt a gond.
Csak simán "auto" beállításon volt.Szóval köszi még egyszer.
-
delektatos
csendes tag
Sziasztok!
Van egy 3.2GHz-es prescott magos procim és van egy ASUS P4P800S-X alaplapom integrált hangkártyával.
A kérdésem az lenne hogy amikor 3.5GHz felé húzom a procit a windows nem látja a hangkártyát és nincs hang, miért lehet ez?! A gép 3,7Ghz-en is stabilan megy csak nincs hang. Nem tudom mi lehet a baj. A segítséget előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest