Hirdetés
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Milyen egeret válasszak?
- Projektor topic
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Mini PC
Új hozzászólás Aktív témák
-
syckaloz
aktív tag
válasz
Qkackca
üzenetére
üdv
szerintem a régi lapban(Asus P5P800) a hőmérő hülyeségeket mért, mert most (Asus P5K) idlén 31fok a cpu, 100%on meg 55-60 fok. Most 800on mennek a ramok, így 200as fsbvel megy, cpu-ram ration pedig 1:2. Megpróbáltam 266fsb-vel, a ramok 1066on mentek végre, így 3ghzből lett 4 de a win se indult el. Talán kéne neki egy kis feszt adnom?
Hogya tudnám elérni hogy a cpu-ram rátion 1:1 legyen? Eléf bugyta a bios, sehol nemláttam ilyen beállítási lehetőségek. Ötlet? -
syckaloz
aktív tag
Üdv.
Szerintetek intel 630 (3ghz, prescott, 2ml2, 90nm) -al és kingston hyper-x ddr2 (1066 5-5-5-15) ös ramokkal meddíg érdemes húzni a zsigát? Van rajta egy zalman hűtő,de 100%os terhelésnél simán felmegy így is 85fokra. Bár lehet hogy rosszúl mér a hőmérő, mert a hűtőbordát simán meg lehet fogni, tuti nincs 85 fok. Korábban próbáltam, 3.3ghznél 90 fok volt , de afelett sajnos nem ment, mert a (régi) ramjaim nembírták. Van valakinek tapasztalat ezügyben? Nagyon megköszönném ha megosztaná velem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VGA kibeszélő offtopik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Indul a ChatGPT Health
- Elektromos autók - motorok
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Apple iPhone 14 Pro max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Hogya tudnám elérni hogy a cpu-ram rátion 1:1 legyen? Eléf bugyta a bios, sehol nemláttam ilyen beállítási lehetőségek. Ötlet?