Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SteamOS gyere már PC-re! Nem, még nem jött el az idő.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA® driverek topikja
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Videós, mozgóképes topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
thg
csendes tag
Végre sikerült nekem is
A 2*512MB kittel alapfeszen úgy néz ki, hogy stabil a rendszer 3.8GHz-en (253 FSB). A CPU feszt 1.4-re állítottam, Intel szerint ez neki még alapfesz. A memtest szerint a 2*1GB kit egyik tagja nem 100%-os, viszont így egyedül a másikat sem tudtam húzni alapfeszen. Mi lehet ennek az oka, az, hogy ez a másik is már haldoklik vagy a kétoldalas RAM-ok nem annyira tuningolhatóak? A 2*512 kit tagjai egyoldalasak. A gépem 24/7 megy, ha tovább szeretném húzni feszemeléssel mik lennének azok a CPU és RAM fesz értékek amik mellett ez így biztonságosan mehetne tovább is 24/7? Másrészt kevés lesz nekem ez a giga RAM kellene legalább még egy. Mit javasoltok, hogy vegyek bele még egy hasonló Kingston 2*512MB kitet vagy az egész helyett jobb lenne egy GEIL 2*1GB kit (2.5-3-3-6)? Persze gondolom ezek a gigás GEIL RAM-ok is kétoldalasak, nem fognak-e ezek is úgy makacskodni mit a gigás Kingston-ok?
Az is még egy érdekes kérdés, hogy mitől ment tönkre az a gigás RAM, attól, hogy 2.85V-on húztam vagy az nem annyira valószínű és már egy ideje ilyen volt? Köszi a segítségeteket
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- TCL LCD és LED TV-k
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SteamOS gyere már PC-re! Nem, még nem jött el az idő.
- Apple iPhone 17 - alap
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 1 és 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
A 2*512MB kittel alapfeszen úgy néz ki, hogy stabil a rendszer 3.8GHz-en (253 FSB). A CPU feszt 1.4-re állítottam, Intel szerint ez neki még alapfesz. A memtest szerint a 2*1GB kit egyik tagja nem 100%-os, viszont így egyedül a másikat sem tudtam húzni alapfeszen. Mi lehet ennek az oka, az, hogy ez a másik is már haldoklik vagy a kétoldalas RAM-ok nem annyira tuningolhatóak? A 2*512 kit tagjai egyoldalasak. A gépem 24/7 megy, ha tovább szeretném húzni feszemeléssel mik lennének azok a CPU és RAM fesz értékek amik mellett ez így biztonságosan mehetne tovább is 24/7? Másrészt kevés lesz nekem ez a giga RAM kellene legalább még egy. Mit javasoltok, hogy vegyek bele még egy hasonló Kingston 2*512MB kitet vagy az egész helyett jobb lenne egy GEIL 2*1GB kit (2.5-3-3-6)? Persze gondolom ezek a gigás GEIL RAM-ok is kétoldalasak, nem fognak-e ezek is úgy makacskodni mit a gigás Kingston-ok?