Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NAVON Stark NX14
- Nyomtató topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Egérpad topik
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Hobby elektronika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Az év legnagyobb kalandjára hív az új AMD Software
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarPet
tag
Ilyennel én is találkoztam az előző konfigomnál... alapból 100mV-val többet adott a procinak, de legalább 5 éve stabilan megy a gép még most is
. Talán így akarta a gyártó stabilizálni a feszellátást... legalább is én erre következtettem (nekem egy ASUS P4S8X-X lapom volt 2.4-es celeronnal, és a hőmérséklet is a gyári hűtővel max 55 volt minden más hűtő nélkül...).A BIOS-ban vmi ilyesminél kéne lennie, hogy "VCore", vagy hasonlók. A haladó beállítások a lapok egy részénél a Ctrl + F1 kombinációval hívhatók elő, lehet, hogy ott lesz. Én a helyedben hagynám gyári beállításon, biztosan tudták a gyártónál, hogy miért van úgy...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NAVON Stark NX14
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nyomtató topik
- Viccrovat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Crimson Desert
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 15 Pro/ 128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia/ Akku: 88% / Gyári Garancia 2027.08.20ig
- Samsung Galaxy S23 FE 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Lenovo T14s G2 Core i5-1145G7 Touch 16Gb Ram Intel Iris Boltból számlával Garanciával
- Prémium minőségű HOFI üvegfóliák Tech Protect tokok és 20W Adapterek iPhone 13 14 15 16 17 szériához
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Talán így akarta a gyártó stabilizálni a feszellátást... legalább is én erre következtettem (nekem egy ASUS P4S8X-X lapom volt 2.4-es celeronnal, és a hőmérséklet is a gyári hűtővel max 55 volt minden más hűtő nélkül...).