Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
RealJackal
csendes tag
válasz
ace_ventura
üzenetére
En a G1 es steppinges Prescottomat 18 K ert vettem ujonan a PcLandtol, persze ez nem jelent semmit (vagyis nem azt mondom hogy az egesz sorozat G1 es, de azert van ra sansz, a boltban erdeklodhetsz). Ami lenyeges, ez nem dobozos proci, hanem ''OEM''
, ugy hogy meg tudod nezetni veluk egyenkent az osszeset, ha hajlanak erre. Lenyeg: a G1 nekem egy gagyi 2-3K s Glacial Tech hutovel siman ment alapfeszen 4.1 el, csak a memoriaim nyavajogtak az FSB emeles miatt. Ergo, meg kozel sem aknaztam ki a tuningpotencialt belole, de ennek az az oka, hogy semmilyen olyan alkalmazast nem futtattam, amihez szukseg lett volna erre. -
robyeger
addikt
válasz
ace_ventura
üzenetére
250FSB-t a Gallatin magnak is birnia kellene, szerintem hasonlókra lehet képes egy ''G1'' steppinges Prescott mag is.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontatlan, Sony PS5 PRO Pro 2TB, lemez mentes verzió
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4200
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB E-SIM Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4262, 95% Ak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
, ugy hogy meg tudod nezetni veluk egyenkent az osszeset, ha hajlanak erre. Lenyeg: a G1 nekem egy gagyi 2-3K s Glacial Tech hutovel siman ment alapfeszen 4.1 el, csak a memoriaim nyavajogtak az FSB emeles miatt. Ergo, meg kozel sem aknaztam ki a tuningpotencialt belole, de ennek az az oka, hogy semmilyen olyan alkalmazast nem futtattam, amihez szukseg lett volna erre.