Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Hobby elektronika
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Superman
nagyúr
Az EIST-et a lapom nem támogatja, legalábbis nem vettem észre a Power opciók alatt, hogy lenne ilyen beállítási lehetőség. A túlhúzásnál van ilyen opció, ez az MSI D.O.T módja, amikor 3D-s alkalmazásoknál megnövelia processzor órajelét annyival, amennyire beállították, utána pedig visszacsökkenti 2D-s módban.
A processzor, specifikációja szerint támogatja ezt a módot:
[link]
De csak a 9xx-es széria lapjaiban van EIST úgy tudom. A RAm 413MHZ-en ment, legalábbis a Bios ezt írta ki, amikor 248-as volt az FSB.
Egy másik számomra fura dolog. A ramokat nem 5:4-re, hanem 3:2-re osztottam vissza, így a tesztek 250-es FSB mellett is lefutnak (3.75GHZ), de elszörnyedve vettem észre, hogy a Bios automatikusan megnövelte az AGP sín feszültségét 1.5Voltról 1.7-re. Gyorsan visszavettem, de akkor egy teszt sem futott le.
-
Hoffer
őstag
Hali!
Köszi a segítséget! Most egyenlőre így járatom 660-on a procit pedig 3.1Ghz-en és meglátjuk mi lesz! De azt már észrevettem, hogy a fifa 07-be belépek és kb. 3 perc eltelte után kiírja hogy a program hibát észlelt ezért leállt de ez lehet nem a tuning miatt van mert minden más progi rendesen fut nem fagy meg semmi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Projektor topic
- World of Tanks - MMO
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hyundai, Kia topik
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527
- iPhone 16 Pro 256GB 98% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510 Cougar 700W
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest