Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mycso

veterán

válasz Gascan #2069 üzenetére

Most kicsit összezavartál, nem teljesen értem, hogy mit is írsz /de szerintem te magad sem/

Tehát előző hsz.-ed:
    sziasztok, van nekem egy Intel P4 630 3,0GHz 800FSB 2MB/L2 64bit 90n procim.... na most, nézegettem a www.systemrequirementslab.com oldalon a Rainbow Six vegas recommended gépigényét és az van irva, hogy 3,5GHz és nekem ezt irja ki : You Have: 2.99 GHz Performance Rated at 4.49 GHz -itt lenne a kérdésem, ez mit jelent?

Itt azt írtad, hogy 3 gigás p4-ed van a játéknak min.: 3.5GHz kell --> ezt nagyjából az indulásnál közli is, mert amikor indítod akkor kiírja a jelenlegi procid sebességét /2.99/ és a ''performance'' módban való futáshoz szükséges sebességet /4.49/.

Ebből kiindulva abszolult nemértem a mopstani hsz.-ed:
    amit én a jelenlegi angol tudásommal kiszűrök ebből a dologból az annyi, hogy a proci szorzója végett valahogy 4,5GHz-t számol össze nekem.... ami arra enged következtetni, hogy simán menni fog a Rainbow Six Vegas, mivel annak csak 3GHz kell

Itt meg azt írod, hogy már csak 3G kell a játéknak nem 3.5 és, hogy a te procid nem 3 gigás, hanem 4.5gigás :DD

Tehát igazából nemis értem, hogy mi a problémád. :F

Új hozzászólás Aktív témák