Hirdetés
- Elárulta a Puget Systems, hogy melyik komponensből mennyi romlik el
- Fényszórónak is bevethető a Xiaomi új gamer monitora
- Végre tisztázta az NVIDIA vezére, hogy hova készül még a sokat pletykált N1 SoC
- Végül kiderült, hogy Pat Gelsingernek volt igaza
- Bebizonyította az NVIDIA, hogy készülnek még gyorsabb GeForce-ok
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fényszórónak is bevethető a Xiaomi új gamer monitora
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Egérpad topik
- RAM topik
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
Új hozzászólás Aktív témák
-
mycso
veterán
Most kicsit összezavartál, nem teljesen értem, hogy mit is írsz /de szerintem te magad sem/
Tehát előző hsz.-ed:
sziasztok, van nekem egy Intel P4 630 3,0GHz 800FSB 2MB/L2 64bit 90n procim.... na most, nézegettem a www.systemrequirementslab.com oldalon a Rainbow Six vegas recommended gépigényét és az van irva, hogy 3,5GHz és nekem ezt irja ki : You Have: 2.99 GHz Performance Rated at 4.49 GHz -itt lenne a kérdésem, ez mit jelent?
Itt azt írtad, hogy 3 gigás p4-ed van a játéknak min.: 3.5GHz kell --> ezt nagyjából az indulásnál közli is, mert amikor indítod akkor kiírja a jelenlegi procid sebességét /2.99/ és a ''performance'' módban való futáshoz szükséges sebességet /4.49/.
Ebből kiindulva abszolult nemértem a mopstani hsz.-ed:
amit én a jelenlegi angol tudásommal kiszűrök ebből a dologból az annyi, hogy a proci szorzója végett valahogy 4,5GHz-t számol össze nekem.... ami arra enged következtetni, hogy simán menni fog a Rainbow Six Vegas, mivel annak csak 3GHz kell
Itt meg azt írod, hogy már csak 3G kell a játéknak nem 3.5 és, hogy a te procid nem 3 gigás, hanem 4.5gigás
Tehát igazából nemis értem, hogy mi a problémád.
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 7
- Napelem
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Nintendo Switch 2
- Vírusirtó topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- Villanyszerelés
- GL.iNet OFF topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Xiaomi Mi 11 Lite 6/128GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4534
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest