Aktív témák
-
utax
aktív tag
na hát pont ez az, olcsóbb bennehagyni a tranzisztort és kikapcsolni, mint áttervezni az egészet
pont azért tettem fel itt a kérdést, mert inteles forrásból hallottam, hogy a p4 celeron tök ugyanaz, mint a p4 (a northwood), csak le van tiltva benne a cache. merhogy olcsóbb letiltani mint áttervezni, ugye. ezért kérdeztem, tudja-e valaki, hogyan van letiltva. de ahogy látom, nem (pedig van itt aki még az intel összes gyáráról tudja az összes gyártótechnológiát is :)) ) -
utax
aktív tag
csak azért jutott eszembe, mivel mióta a slot1-es celeron procik fúrásáról olvastam, hogy működjenek duál környezetben, én már nem csodálkoznék semmin.
de félreértettetek, nem a szellemi állapotomról kérdeztetek titeket, se az intel gyártósorokat látszólag kimerítően értő, valószínűleg sajátszemmel látó szakértők véleményét az intel gyártáspolitikájáról, hanem LINKET.
:) -
utax
aktív tag
oké, akkor hagyjuk
kösz ... -
utax
aktív tag
segítséget kérnék p4 celeron tuninghoz (hogy miért ezt akarom tuningolni, inkább ne is kérdezzétek ...)
egyrészről érdekelne a szorzózár kioldása, másrészt pedig a benne lévő maradék l2 cache engedélyezése
sehol nem találtam a neten ilyen leírást, akid tud valami linket, plíz tegye közzé
thx
Aktív témák
Hirdetés
- Mobilinternet
- Hobby elektronika
- Crypto Trade
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest