Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
Neo.
csendes tag
Húhúúú apám!!! :DD
Na kb ez volt a reakcióm, miután feltettem a Zalmant és bekapcsoltam a gépet.
Először is, a paszta (a tesztben leírtakkal ellentétben) sűrű, jól kenhető. Nem is lettem fülig fehér, mire kész lett. :B
A felszerelése gyerekjáték, semmi nincs útban, a csavarokkal szépen fokozatosan lehet rászorítani, ütközésig. (ami szemre még mindig nem görbíti az alaplapot :C (jut eszembe kézbefogva érezhetően könnyebb, mint az Armor)
Bekapcsolás után jött a totális elégedettség. Hang, mint olyan nincs :U A bios először nem akarta elindítani a szekeret, mert túl alacsonynak találta a fordulatszámot. Most fut egy rakat taszk, tömörítek, zenélek estébé és még mindig nem akar 52 fok fölé menni. :C
Föltekertem ''maximumra'' (2500), így 48 fok. Röhejes, hogy ezt nevezik maximumnak. Nem tudom, mit csináltak a tervezők, de szerintem így csak a légszállítás nő meg, mert hangja még mindig nincs. Megy ez egyáltalán...? :D
Egyszóval: tökéletes hűtőt alkottak a Zalman-os fiúk. Le a kalappal!
:C :C :C :C :C :C :C :C :C :C :C :C :C :C :C :C :C :C :C :C :C :C :C :C :C :C
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Gurulunk, WAZE?!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Bezár az Anandtech
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Háztartási gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest