- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SSD kibeszélő
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen notebookot vegyek?
Aktív témák
-
Neo.
csendes tag
Húhúúú apám!!! :DD
Na kb ez volt a reakcióm, miután feltettem a Zalmant és bekapcsoltam a gépet.
Először is, a paszta (a tesztben leírtakkal ellentétben) sűrű, jól kenhető. Nem is lettem fülig fehér, mire kész lett. :B
A felszerelése gyerekjáték, semmi nincs útban, a csavarokkal szépen fokozatosan lehet rászorítani, ütközésig. (ami szemre még mindig nem görbíti az alaplapot :C (jut eszembe kézbefogva érezhetően könnyebb, mint az Armor)
Bekapcsolás után jött a totális elégedettség. Hang, mint olyan nincs :U A bios először nem akarta elindítani a szekeret, mert túl alacsonynak találta a fordulatszámot. Most fut egy rakat taszk, tömörítek, zenélek estébé és még mindig nem akar 52 fok fölé menni. :C
Föltekertem ''maximumra'' (2500), így 48 fok. Röhejes, hogy ezt nevezik maximumnak. Nem tudom, mit csináltak a tervezők, de szerintem így csak a légszállítás nő meg, mert hangja még mindig nincs. Megy ez egyáltalán...? :D
Egyszóval: tökéletes hűtőt alkottak a Zalman-os fiúk. Le a kalappal!
:C :C :C :C :C :C :C :C :C :C :C :C :C :C :C :C :C :C :C :C :C :C :C :C :C :C
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Kolink Rocket / Rocket Heavy / Rocket Heavy Vented / Rocket Complex mini / SFF számítógép házak
- Corsair / NBase / ID-COOLING Ventilátor vezérlők. 1.500ft-tól.
- Lian Li Unifan SL 9 darabos szett.
- 4db. Noctua Redux NF-P12-1300 PWM és 1db. NF-S12B-1200PWM ventillátorok egyben eladók
- Cooler Master MasterLiquid Lite 240 INGYEN FOXPOST
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest