- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali notebookos kérdések órája
Aktív témák
-
kraftxld
félisten
P3 proccok elkeltek, zárható a téma, ha lesz megint nyitok újat.
-
kraftxld
félisten
válasz
Printszkrín #228 üzenetére
Ok, eddig is félre volt téve a szekrény sarkába, nemrég találtam meg
500/100/512-es, hűtő is van hozzá. -
kraftxld
félisten
válasz
Printszkrín #226 üzenetére
Sajna csak 1 db van
-
Khaal
őstag
Nekem BX-es alaplapba kellene egy legalább 500-as, 2000-es BIOS-a van azt hiszem a 100 mhz-es Slot1-esek mind belemennek.
-
kraftxld
félisten
-
kraftxld
félisten
-
kraftxld
félisten
A procik elfogytak, valószínűleg pár hét mulva lesz még.
-
kraftxld
félisten
-
kraftxld
félisten
-
kraftxld
félisten
-
kraftxld
félisten
válasz
Printszkrín #205 üzenetére
Köszi, de inkább pénz kellene.
-
Jocofeco
aktív tag
Az 500-as elment?
-
kraftxld
félisten
-
kraftxld
félisten
-
kraftxld
félisten
-
kraftxld
félisten
-
VGy
csendes tag
+képet tudnál dobni róla a mailemre
akér úgy is, h nincs rajta a borda.
tnx -
VGy
csendes tag
a nov2 szuper, majd emailben leirom, h hol lenne nekem jó
+kellene rá 1hét gari.megoldható?
tnx
[Szerkesztve] -
VGy
csendes tag
Vidéki vagyok, de Bp-n tanulok.
szal inkabb itt bp-n talizzunk.
a jöv. héten lenne nekem jó, addig lefoglalnád?
Hűtőborda + venti is jár hozzá?
[Szerkesztve] -
VGy
csendes tag
hello megadom a 3.5et ha a proci P3 500/512/100 Katmai
na?
ui:de lehet h ilyen nincs, csak 500/512/133 Katmai...nemtom...
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
VGy
csendes tag
3k + a boci csoki?
-
zeg
őstag
fel
-
VGy
csendes tag
ahogy erzed
de sztem az az 500ft..
vagy azt akarod h rajtad maradjon? -
VGy
csendes tag
3k a legfelső nekem
-
VGy
csendes tag
3k?
-
VGy
csendes tag
500asert 2k max
nagyobb nem lenne?
amugy ez 5*100mhz?
vagy66os? -
VGy
csendes tag
hello!
engem érdekel egy kisebb slot1es proci.
milyenek vannak? -
kraftxld
félisten
a 35 ezer az irányár
Slot1-esből tényleg volt 1133-as de aztán visszavonták
Bővebben: link -
god1982
csendes tag
válasz
kraftxld #176 üzenetére
Köszi.
Ebből kiindulva, csak a könnyebb számolás kevdéért, legyen a 933 10.000, akkor az 1000 13, max 14.000. Ha jól számóltam. Egyébként ha jól tudom adtak ki slot 1-ből még 1133 mhz-t is, úgyhogy akkor az top.
Mégegyszer mondom, nem kötöszködöm, csak nézek ki fejemből hülyén és nem értem, hogy mi miért ennyi. -
god1982
csendes tag
Hello mindenkinek!
Persze, hogy slot 1-es. Egyébként ne vegyétek kötözködésnek, de minden rossz indulat nélkül kérdezném, hogy van az, hogy az 1000 mhz proci 17.500 forintot ér, a 67 mhz lassabb, meg már csak 9-10-et, vagyis majdnem a felét?
Köszi. -
god1982
csendes tag
Hi!
Itt megint én! Kérnék egy kis segítséget, ha nem baj. Szerinted a 933-as p3-ért mi pénzt kérhetnék itt a prohardveren?
Köszönöm. -
kraftxld
félisten
-
zez-zez
tag
Dobtam mailt!
-
god1982
csendes tag
Ok, kösz. És miért van szükség a VRM-re, illetve mi a feladata? És akkor mennyi is a kettő procko?
-
god1982
csendes tag
Üdvözlöm elvtárs!
Rég kommunikáltunk. Ha gondolod engem még mindig érdekelne a slotos páros, csak még mindig van az a probléma, hogy van két p3-as gépem két p3-as prockóval. Namármost a 800-asra van emberem (ugyanis 100-as fsb-s és az ő alapja nem tud más frekit a 66-on meg a 100-on kívűl), de 933-as akkor is feleslegessé válik. Úgyhogy ha a 933-t bele tudjuk bizniszelni a 1gigás párosodba, akkor szívesen megtoldanám kpval.
Köszönöm.
Egyébként lehet, hogy hülye kérdés, de mi az a VRM?
Ezt is kösz. -
zez-zez
tag
válasz
kraftxld #161 üzenetére
Kösz, láttam már, de nekem ebből nem derül ki semmilyen műszaki specifikáció. Egyébként 5.100+ÁFA-ért megrendelhető a Getronics Kft-nél, kb 3 hetes szállítási határidővel. Hát ennyit tudott segíteni az ismerősöm.
Mostan pedig takarodok aludni, holnap Kiskundorozsmán dolgozom. És ha nagyon futná az időmből fölhívlak a vinyó ügyében. -
kraftxld
félisten
-
zez-zez
tag
válasz
kraftxld #158 üzenetére
Ezek szerint nyert ügyem van, mert mind a három változat 1,7V-os magfeszültséggel készült. VRM ügyben türelemre intett a tag akitől segítséget kértem. Várok. Elvileg lehetséges hogy kapok tőle vrmet is meg gyári hűtőt (ha elég tűrelmes leszek). Egyébként az én gépem 1 vrmes.
A cheetah érdekel.
Van e még a SL52R (1000MHz, ppga) sspec-es procidból. Mert ebből is kellene egy. Mennyi lenne így együtt?
Most akkor a slot1-es proci kapcsán hogy döntöttél? Csak párban adod őket, vagy csak a géppel együtt? -
kraftxld
félisten
Nálam SL4BS és SL48S megy dualban. Különböző sspec számú procik is mennek dualban, eddigi tapasztalataim alapján leginkább a feszültség számít. VRM ügyben nincs túl nagy választási lehetőség, vagy 5V-os 5/12-es vagy 12V-os vrm kell a gépbe. Nem 2 db kell a tiedbe és már benne van az egyik a procchoz? Ha sikerül azonos feszültségű procit találni a tiedhez, akkor nagyonnagy valószínűséggel menni fog dualban.
9GB-os 10K rpm-es 68 pines cheetah-m van eladó, ha érdekel. Bár használom, de fel tudom szabadítani. (3,5K) -
zez-zez
tag
Mostan nézegettem hogy ez a proc 3 változatban készült: SL4BS (ilyen az enyém meg az egyik tiéd), SL48S és SL4FP. A második tiéd a két utóbbiból lenne ezek szerint. Namármost a két utóbbi minden adata az Intel szerint megegyezik, az SL4BS pedig különbözik a steppingben:cC0 nem pedig cB0 és a CPUID Stringje más.
Ezek szerint gond nélkül megvehetem bármelyik slot1-es 1000MHz-es prockót - működni fog az enyémmel? Nekem úgy tűnik.
Már csak ebben a kbszott VRM ügyben jussak előrébb.
Nincs valami 9GB-os scsi vinyád? Nem muszáj 160-as, 2940UW-s vezérlőhöz. Csak hibátlan legyen, meg 68 pines. -
zez-zez
tag
válasz
kraftxld #155 üzenetére
A neten én is a legtöbbször ezzel a fajta VRM-el találkoztam, így ennek a legnagyobb valószínűsége. Ámbár a franc tudja, az AUX csatlakozója sem szabványos a gépnek.
Azért nem jelentkeztem, mert megkértem egy (kicsit)ismerőst aki Dell gépek forgalmazásán dolgozik hogy próbáljon meg ebben a VRM ügyben segíteni legalább infóval, de már második napja nincs felőle hír. Szóval nem siette el. Majd holnap fölhívom. A téma természetesen továbbra is érdekel, csak most kicsit elakadtam.
Segítségedet előre is köszönöm.
Szerintem bölcsen döntöttél.
[Szerkesztve] -
zez-zez
tag
Így hirtelen semmi érdemi infót nem találtam annak kapcsán hogy milyen feszültségű VRM kell a Dell Precision 220-asba.
Tudna e valaki segíteni? -
zez-zez
tag
Tehát: sSpec SL4BS, Core V 1,70V. Várom válaszodat. Másik kérdés: fog e menni VRM nélkül? Mert hogy az is hiányzik a gépből
-
zez-zez
tag
-
zez-zez
tag
válasz
kraftxld #136 üzenetére
Köszi hogy utánnanéztél a nyominak. Sebaj hogy eredménytelenül, hisz már szorosan a nyomában vagyok egynek - még csak le kell selejtezzék, de megvan a mód a nyomásgyakorlásra
Igazad van hogy a quadro eladhatatlan cucc. Sajna... Gondoltram hogy Te tudnád hasznosítani.
A procokra azért lenne szükségem, mert van egy ws-em, egy darab proccal. Nos ennek kellene párját keríteni. Azt hiszem cC0 stepping. -
kraftxld
félisten
-
kraftxld
félisten
-
kraftxld
félisten
-
kraftxld
félisten
-
kraftxld
félisten
-
gozso
őstag
bocs az off-ért, chieftec ház ügyben tudsz valamit mondani?
-
kraftxld
félisten
-
kraftxld
félisten
-
kraftxld
félisten
-
kraftxld
félisten
válasz
Oliverda #119 üzenetére
mennyiért akarod beszámítani?
egyébként szerintem add el neki:
Bővebben: link
és vedd meg az enyém kp-re. -
Oliverda
félisten
Hi!
Akkor még hány 1 gigás P3ad van eladó sorban? -
god1982
csendes tag
Hello kraftxld! Kijózanodtál vala? No, mivel elég lusta vagyok, ezért nem írogatnék minent újra le, csak hivatkoznék #96 kérdésemre. Képletekkel: 1 ghz + 1 ghz = 933 mhz + 800 mhz + x ==> x (kp.) = ? Kösz.
-
kraftxld
félisten
-
kraftxld
félisten
Holnap írok mindenkinek, most még be vagyok rugva
Aktív témák
- Mozilla Firefox
- Politika
- Megjelent a Nubia Z70S Ultra Európában
- Autós topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G / 8/ 256 GB / Gyári független / 12 Hó Garancia
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest