Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hublot
őstag
Mekkora hulladék! 🤣😂
-
Hublot
őstag
Figulaaaa! Álé álé...
-
snecy20
nagyúr
válasz
#22889600 #23993 üzenetére
Épp számolgattam hogy nekem pont annyiban volt az Inteles rendszer alaplap+CPU párosa, mint most az AMD-s. Csak most nyilván az X570-es volt a jóval drágább tétel a Z370 Fatality-hez képest. A deszka az nagyon komoly élőben.
Elvárások terén én abszolút a földön vagyok, tudom mit megy és mire képes a 9900K 5Ghz felett, meg mostmár azzal is képben vagyok hogy a 3700X mit tud és hol lehet a vége... Ilyen téren megelepetés nem tud érni, inkább a stabilitás lesz majd az érdekes. -
snecy20
nagyúr
Gyerekek, ha én AMD-s leszek, utána elvárom hogy még a jóisten f@sza is AMD-re legyen omptimalizálva.
+ Várom majd mindig a csodadrivereket és csoda-BIOS-okat.
Abúú szabait pedig iszom majd. -
Hublot
őstag
Füreden vagyok STOP!
-
Erdei88
veterán
válasz
#22889600 #23981 üzenetére
"Az a furcsa nekem, hogy egyesek - a PH-n is - szinte vallásos hevülettel és részrehajlással harcolnak (most épp) az Intel ellen. Vajon elgondolkoztak azon valaha, honnan származhat a belső igényük erre a konfliktuózus (militáns, neofita) hozzáállásra? Miért tartják adekvát értelmezésnek két - lelketlen kapitalista - ipari óriásvállalat technológiai "versenyét" vulgárkeresztény jó-rossz dichotómiaként látni, láttatni? Úgy tűnik, hogy nem elég nekik, hogy mérlegeltek és döntöttek egy termék/márka mellett, azt akarják látni, hogy ne létezhessen más igazság, minthogy az ő választásuk az egyetlen lehetségesen helyes választás; aki az álláspontjukat nem osztja, az verbálisan alázható, abuzálható, a preferált termékre vonatkozóan csak pozitív, a nem preferáltra csak negatív tények, vélemények közölhetők. Ezt - ahogy gépkocsiknál, sportcsapatoknál is - szerintem minimum úgy hívják: rajongás, és ez nem konstruktív egy technikai (azaz valamennyire logikai alapúként tételezhető) fórumban."
Ez a nagy +1
-
törölt tag
-
Devid_81
félisten
válasz
Hublot #23976 üzenetére
Jah ugy latom en inditottam el az uj tokozasos Intel cuccal a lavinat, onnan kezdve megy oda-vissza az Intel szar, de az AMD is szar labda passzolgatasa
Legalabb nem unatkoznak addig sem amig egymast borogatjak, plusz adnak majd a Moderatornak is melot ha epp arra jarIgazabol csak annyi lett volna a mondanivalom, hogy Z370/390-rol aki lapot cserel, annak mar inkabb AMD iranyba erdemesebb menni, ott legalabb van meg egy szerianyi proci (jovore ami jon ) ami tutira belemegy a lapokba, mig Intelnel kepesek generacion belul is uj tokozast, chipsetet kihozni, csak, hogy meg tobbet fizessen a paraszt...ize user
Legkozelebb en ha Inteles lapban gondolkodom ujra az biztos, hogy ez lesz a fo szempont, hogy van-e esely arra, hogy legalabb meg egy generacio belemegy majd mokolas nelkul a jovoben, ha nem, akkor megtarthatjak maguknak -
Hublot
őstag
Zintel topikba járnak rizsa vadágépekkel bombázni.
Nem értem miért nem lehet elfogadni, hogy rakás szar az AMD -
Hublot
őstag
Friss hírek a nagyvilágból. 😂🤣
"Ráment az egészsége a túl sok vibrátorozásra" -
Most ez vagy tényleg ilyen ronda lesz, vagy elírták és GAMESTATION 5 akart lenni made in china
ui: Mondjuk lekakkantom hogy néz ki, csak jó legyen, meg jöjjön vele együtt a Cyberpunk 2077 is.
-
ScomComputer
veterán
Jah péntek van Buliiiiii:
[link] -
snecy20
nagyúr
válasz
ScomComputer #23969 üzenetére
2020-ban, újonnan már PCIE 3.0-s platformot nemigen vennék, már próbából sem.
-
snecy20
nagyúr
válasz
ScomComputer #23967 üzenetére
Még mindig jobb tiltani a meglévőt, mintha nem is lenne!
-
snecy20
nagyúr
válasz
ScomComputer #23963 üzenetére
Jó a pakk.
Majd egy ilyet tudsz nézni, ha összeáll a vas? [link]
Úgy fest hogy akárcsak Intelnél, itt is érdemes lehet OFF-olni az SMT-t... -
Kvg
senior tag
Aszzondja stupid. Szarszeméhulladék MSI 5700XT. Elég a vram chip 60% át hűteni, vagy nem. Xfx is ilyen. Pofájúk nem szakad le.
[link] -
törölt tag
válasz
ScomComputer #23960 üzenetére
Grat a motyokhoz
!yes
megfertoztem mindenkit!
A sikert hullo baratomnak ajanlom
-
Hublot
őstag
Öt nyugdíjas bácsi és egy 85 éves néni gruppenszexelt az erdőben. 🤣😂😂😂😂 [link]
-
Devid_81
félisten
válasz
Erdei88 #23947 üzenetére
Ez a resz nekem se vilagos, lehet lattak a kollegan a jovobeli CPU vasarlasi szandekot, igy inkabb adtak neki egy SSD-t pult alol
Szerk: (#23950) snecy20
Mire bepotyogtem mobilrol addigra Te mar valaszoltal....mivel nagy munkat fektettem az irasba igy mar itt hagyom okossagnak inkabb
-
snecy20
nagyúr
Kicsit hülye voltam amiért hezitáltam melyik proci is legyen, így végülis az majd hétfőn vagy kedden, addig megszülöm. Elvileg elég lehet egy minél kisebb proci is (3600 vagy 3600x), mert majd időközben úgyis cserés lehet nagyobbra, illetve látok még itt-ott olcsóbb lehetőségeket 3800X-re is. A WD Blue m.2 volt ajándék a procihoz.
-
Erdei88
veterán
-
Puma K
nagyúr
válasz
snecy20 #23932 üzenetére
Hajajj és még ott a DDR5, AM5 és az esetleges új Intel procik...
Azaz várni vagy nem várni... és meddig...
A VGA-t is vizezném egy FC blokkal, de jövőre elvileg jön valami új Nv cucc ha igazak az infók aztán így meg már minek... ha már most majdnem cseréltem egy RTX 2070 Super-re
-
Hublot
őstag
! Voteban hupszi
! Mocskosamdbérenc -
Puma K
nagyúr
válasz
#22889600 #23924 üzenetére
Nézegetem a 3900X-et csak nem tudom milyen memória (2x 16GB) meg alaplap menjen alá.
De leginkább az alaplap gyártóknak hagyok időt hagy ismerjék ki a Ryzen 3000 procikat és írjanak megfelelő BIOS-t.Az is lehet, hogy egy X570+3700X/3800X most és később az X570-be valami Ryzen 4000 12 vagy több magos CPU.
De leginkább most az Asus Crosshair VII Hero X470 + 3900X tűnik a szimpatikusnak számomra.
Az a gond, hogy amúgy kiszolgál a mostani masina
Ha nem is kukázom
akkor vagy tartalékgépet építek (érted tartalék gép
) vagy egyben adom el valami VGA társaságában...
Ami 2014-től folyamatában ami meglett és be van dobozolva:
- Corsair R200 ház (2 ventilátoros oldalú, nem a plexi)
- XFX Pro 450 táp
- Alpenföhn Brocken 2 PCGH Edition 140mm
- 3db Coolink SWiF2 1200 120mm DC
- 2db be quiet! Silent Wings 3 120mm PWM
- 2db Noiseblocker NB-eLoop B14-PS Black PWM
- 2x Zalman ZM-MFC1 Plus feketeemellé a mostani alaplap+proci+memória hármas meg valami VGA és SSD és ott van egy egész jó játszogatós gép
-
Puma K
nagyúr
válasz
snecy20 #23884 üzenetére
2229
Win10 1903 legfrissebb, 4,7GHz, a többi az adatlapon
161,920W-ot evett a proci, 69°C-nál nem volt melegebb a CPU: kép
Kezdek egyre rosszabbul lenni... alig bírok kapaszkodni az egérbe és támaszkodni a billentyűzeten... a monitor homályosodik... még a maradék erőmmel belerúgok párat a gépbe és rákiabálok néhány csúnya szót
-
törölt tag
Intel - NV fanboi-ok, ez a feature test nalatok hogy megy
Ja, hogy egyik hardveretek sem tamogatja
1-2 ev es elkezdhettek felzarkozni
Ezert kell venni modern, fejlett hardvert, amit csak AMD-tol kaphattok meg
No igen, jon majd h RTX, ami negyedeli a teljesitmenyt, 30FPS 1080p-n
...
-
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Battlefield 6
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest