- Házimozi belépő szinten
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Steam Deck
- Plazma TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- VR topik
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rison77
senior tag
Igen, de találtam egy olyan külföldi posztot, ahol ugyanígy járt az illető, tanácsolták neki, hogy állítsa vissza default-ra a kulcsokat, megcsinálta csak éppen corrupted lett neki tőle windows, és csak egy full reinstall oldotta meg neki. Ilyen menet után, én már ezt nem mertem bevállalni.

-
janos666
nagyúr
Azt próbáltad, hogy kitörölsz minden SB kulcsot, és visszaállítod a gyári alap kulcsokat (ha van ilyen funkció a Setup-ban)?
A másik, hogy esetleg csinálj olyan reset-et, hogy az elemet is kiveszed a lapból...
Aztán, ha nagyon akarod, fésüld át, hogy nincs-e véletlenül telepítve valami aláíratlan driver (bár erről valószínűleg tudnál, mert nem triviális ilyesmit felerőltetni Win10+ alatt).#34Chriss745 - Az új driver-ekben van olyan globális opció, hogy korlátlan shader cache. Ennek ellenére változik valami, ha profilonként felhúzod (programonként még van valami külön hard-coded limit)? Bár nekem még sohasem volt 100-200 Mb-tól több a complett cache akkor sem, ha egyszerre 3-4 játék is telepítve volt (bár játszani egyszerre max kettővel szoktam, a többinél pedig várom a patch-eket, tesztelgetem, hogy játszható-e már...).
#35ughhh - Már nem kell felfedni, el van nevezve, illetve mindig be lehetett lőni a global-ban is. Bár nem tudom, hogy global-nak melyik értéket érdemes választani Size Limit-re, mert már van 3 görgethető opció (FIFA és DeathLoop).
-
janos666
nagyúr
Nem SecureBoot, hanem EFI boot mód kell neki (és a CMS-t, avagy a BIOS boot módot talán teljesen le is kell tiltani, nem elég ha az OS az EFI módot használja).
Nekem egy nagyon régi laptop-on ment tönkre az EFI mód (teleszemetelte egy Linux OS a naplókkal a flash írható részét, és egy Reset vagy Reflash nem űrített ezt ki - Linux alól ki lehetett volna pucolni, csak épp már semmi sem boot-olt EFI módban).
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Telekom mobilszolgáltatások
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- PlayStation 5
- Mobil flották
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Battlefield 6
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-Data 750W
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi